NK – ELEFANTE

Asculta online, NK - ELEFANTE, single nou

Asculta online NK – ELEFANTE, single nou

NK, diva muzicii pop de origine ucraineanca, care a reusit sa cucereasca piata muzicii latino cu piesa, Peligroso’, lanseaza un nou single intitulat ‚Elefante’. Piesa este un indemn la iubirea si acceptarea de sine exact asa cum suntem, diferiti, unici, speciali.

NK este îndrăgostită de cultura latino-americană și, prin intermediul muzicii sale, o face cunoscută și în Europa de Est. Piesele artistei îi acordă Americii Latine un nou vibe și stil. Povestea relatată în videoclipul oficial ne captivează atenția încă de la început și reușește să trezească interes în fiecare dintre noi. Single-ul are un sound fresh și unic, fiind rezultatul unei simbioze dintre America Latină și savoarea tipic ucraineană. Se regăsesc instrumente folk combinate cu motive etnice provenite din diferite culturi. Melodia se împletește perfect cu ritmul latino-american, care ne conferă atmosfera unui carnaval colorat ce se mișcă pe ritmul piesei ‚Elefante’.

NK – ELEFANTE

Aceasta este cântată în trei limbi diferite: spaniolă, engleză și ucraineană. NK este o tipă cosmopolită, de unde rezultă această combinație de culturi și accentuarea lipsei de limite în ceea ce privește muzica. Videoclipul oficial este captivant și dinamic, care include actori unici și excepționali. Elementele predominante sunt șarmul, extravaganța și un pic de excentritate.

‚Elefante’ abordează un stil suprarealist și plin de aluzii ce reies din context. Menirea sa este de a demonstra cât de frumoasă ar putea fi lumea. O lume în care nimănui nu îi este frică să fie ei înșiși și individualitatea devine virtutea principală. NK apelează la aprecierea și respectul diversității în lume. Cu ajutorul muzicii sale, artista dorește să arate toată bunătatea, originalitatea și fericirea existentă în omenire.

‚Muzica mea dezvăluie diversitatea existentă pe Pământ și, cu ajutorul ei, doresc să-i inspir pe ceilalți să fie deschiși în a cunoaște adevărata față și cultură a oamenilor. Prin acest videoclip, încercăm să arătăm valorile umane reale și să motivăm oamenii în a privi dincolo de aparențe. Fiecare dintre noi este unic și ar trebui să ne iubim așa cum suntem! Până la urmă, individualitatea este puterea cu care am putea schimba lumea’, ne dezvăluie NK.

Încă din copilărie, NK a fost înconjurată de muzica și cultura latino-americană deoarece părinții ei au locuit o perioadă în Mexic. Prima ei piesă de care își amintește este ‚Cucurrucucú, paloma’. Pe lângă asta, NK a petrecut câțiva ani în Italia și a călătorit prin întreaga lume. Creativitatea sa izvorăște din această dragoste pentru multiculturalism. Tocmai această îmbinare de culturi diferite din muzica ei au creat conceptul de fată cosmopolită. Principala idee la care aderă este: muzica unește suflete și nu cunoaște limite.

Diva ucraineană își reprezintă țara la gale de muzică latino-americană precum Latin Grammy sau Person of the Year. Primul ei single, ‚Peligroso’, dar și remix-ul aceleiași piese în care a colaborat cu De La Ghetto, au adus-o în topurile Billboard, Music Choice, MTV3, HTV, prin intermediul cărora NK demonstrează că muzica ei se ascultă la nivel internațional.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *