Turbomode feat. Lisa – Sail with me

Asculta live, Turbomode feat. Lisa - Sail with me, single
loading...

Asculta live Turbomode feat. Lisa – Sail with me, single nou

Turbomode, un proiect muzical fresh din România, lansează prima sa piesa si colaborează cu Lisa, participanta la Vocea Romaniei 2019.

Vibrantă și cu acorduri organice de vioară, „Sail with me” prezintă o poveste pe beat-uri dance, în regia lui Silviu Mîndroc, ce subliniază modul în care doi oameni își exprimă iubirea. Dragostea are nevoie de două inimi care să bată concomitent, iar „Sail with me” este ca o promisiune că atunci când ai lângă tine sufletul pereche, niciun obstacol nu te poate opri.

Compozitor și producător, Ionuț Catană aka Turbomode a început să studieze pianul din prima zi de școală, iar la 15 ani s-a mutat din orașul natal, Focșani și a continuat studiile muzicale la Liceul de Artă Octav Băncilă, din Iași.

Lisa este elevă la Liceul de Muzică din București, iar pasiunea pentru muzică a descoperit-o datorită tatălui său, alături de care a cântat de mai multe ori. Artista a început să cânte la chitară clasică și electrică, apoi a luat lecții de canto și pian. Anul trecut, a participat la emisiunea „Vocea Romaniei”, unde a întors scaunul lui Horia Brenciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *