Mark Stam – Nesimtit

loading...

În ziua în care proiectul său împlinește doi ani de existență, Mark Stam lansează „Nesimțit”, o piesă în care își demonstrează din nou capacitatea de a surprinde exact ceea ce se petrece în sufletul unui îndrăgostit. Mark Stam este un artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova, care s-a lansat în martie 2017 si care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi”, “Vina mea”, “Impar”,etc. Acest proiect muzical a fost conceput de către label-ul SpoialaBrothers și tânarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam). Mark spune că își dorea să devină artist încă din copilărie și că este un autodidact. Astfel, el a învățat canto și chitară singur, urmărind canalul YouTube. În 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și, după apariția sa pe YouTube, a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a începe un proiect muzical.

Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ,,Days are coming”, în luna iulie a aceluiași an și de „Doar noi” în luna noiembrie, care a depăsit 4,8 milioane de vizualizări pe YouTube. Anul 2018 i-a adus lui Mark colaborarea cu Alina Eremia pentru această piesă, iar noua variantă, în featuring, a înregistrat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul „Impar” a fost #1 în topul Shazam România, #2 în topurile radio din România și #1 în topurile TV din România luni la rând și a acumulat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. „Vina mea” a fost, de asemenea, un hit și a adunat până acum 5,1 milioane de vizualizări.

Asculta Mark Stam – Nesimtit 

„Deși la prima vedere titlul piesei poate inspira prezența nuanțelor închise, a unei negativități și ideea că poate e sequel-ul piesei Impar, din primele secunde veți observa că e antonimul cuvintelor scrise mai sus”, își descrie Mark Stam noua piesă.

Lucrurile s-au legat firesc pentru acest proiect, la care Mark a lucrat cu The Motans și Marcel Botezat & Sebastian Barac, alaturi de Irina Cupko. „Fără efort, cuvintele își găseau locul potrivit pe liniile piesei. O ador, pentru că inspiră o stare de relaxare asemănătoare brizei de mare. Rămâne doar să închideți ochii și să vă lăsați în voia imaginației, e o mini vacanță cu durata de 3 minute și 12 secunde pe care o puteți păstra mereu în playlist-ul vostru, destinația o alegeți voi”, declară cu zâmbetul pe buze artistul. Piesa a fost produsă de celebrii Marco & Seba, care au mai lucrat și cu Inna, Nicky Minaj, Nick Jonas și Akon.

Pe cât de ușoară a fost crearea piesei, pe atât de multe bătăi de cap le-a dat filmarea videoclipului, pentru că, deși filmat în februarie, el trebuia să redea atmosfera tipică dintr-o zi de vară. „Clipul a fost filmat la Chișinău de echipa SpoialaBrothers. În timp ce filmam afară, am înghețat atât de tare, încât nu puteam să ne concentrăm asupra mișcărilor de dans, parcă cineva le ștergea cu radiera din memoria noastră. În fine, după o mică pauză în care ne-am încălzit, susținere din partea echipei și aproape 30 de duble, am scos-o la capăt”, își amintește artistul, care le este foarte recunoscător tuturor oamenilor care au lucrat la acest videoclip, coregrafului Iurie Rybak, echipei lui de dansatori și eroinei.

Versuri – Nesimtit

Nu am multi bani gheata
Dar destui ca sa-ti cumpar o inghetata
Sa iesim la plimbare
Si sa-mi soptesti in valuri de mare

Am luat zile din Vama
Si am pus cateva dupa usa la rece
Pentru vreme innorata
Sa avem cand pelicula vietii se trece

Avem rachete ca la stiri
Alimentate cu amintiri
Cu ele ajungem pan’ la cer
Cand ne cuprindem la parter

Am furat stelele din toate zilele de vara
Acum Calea Lactee pare doar un drum de tara
Prefer sa fiu un nesimtit
Ce fura nopti ca sa il faci tu fericit

Din mii de istorii
Ale noastre-s legate cu o ata
Noi ne stim continutul
Cand altii ne judeca dupa prefata
In buzunarul din piept
Ascundem fata de omenire
Documentul secret
Suntem milionari in crypto iubire

Avem rachete ca la stiri
Alimentate cu amintiri
Cu ele ajungem pan’ la cer
Cand ne cuprindem la parter

Am furat stelele din toate zilele de vara
Acum Calea Lactee pare doar un drum de tara
Prefer sa fiu un nesimtit
Ce fura nopti ca sa il faci tu fericit

Sa-ti fiu colacul de salvare
Cand lumea ta e in proces de demolare
Uuuh, lasa visele sa zboare
Promit, le vom ajunge undeva pe langa soare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *