Calin Pop & Marius Pop – Asculta-mi inima

iN|MiOaRa77LP-ul a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizată de artistul…

iN|MiOaRa77LP-ul a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu Goodbye To Gravity, Bucium sau Reșița Rocks. Călin Pop este vocalistul formației Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai iubite trupe românești de muzică rock. Formația a oferit publicului timp de peste 3o de ani poezii puse pe note muzicale. Originalitate, atitudine și constanță sunt trăsăturile care descriu cel mai bine stilul inconfundabil al trupei Celelalte Cuvinte.

Albumul conţine nouă piese: Ascultă-mi inima; Sosirea ei; Scrisoare; Dorința; Visul meu; Nu sta în calea mea; Buzunarul de la piept; Oracolul I; Nu ești aievea (Oracolul II). S-au păstrat şi două videoclipuri în care apar filmări din anii 2000: „Asculta-mi inima” şi „Sosirea ei”. Călin Pop şi Marius Pop au colaborat pe acest album la chitară bas cu Vlady Săteanu (actualmente la Phoenix), la chitară, backing vocals cu Zakar Sándor, la clape, pian şi tobe cu Gabriel Băruța, la tobe cu Lucian Hulban (actualmente la trupa N.O.R.) și Pásztai András. Albumul a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz. Grafica este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut şi pentru colaborările sale cu Goodbye to Gravity, Bucium şi Reşiţa Rocks.

Asculta Calin Pop & Marius Pop – Asculta-mi inima 

„”Amintiri de familie 2002” reprezintă o capsulă muzicală a timpului în perioada 2000-2002, în care s-a păstrat parfumul acelor ani privind simțămintele relației muzicale creative de atunci dintre tată și fiu, într-un peisaj sprijinit de câțiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați mai la începuturile carierei lor artistice. Aici se află compoziții care câteodată le mai cânt şi le păstrez cu mare drag în suflet. Totul a început mai devreme, de la întâlnirile noastre în doi, de la care niciodată nu lipseau improvizații și cântece cu chitări acustice, mai ales datorită constatării talentului și harului divin ascendent al juniorului de atunci, Marius Pop”, spune Călin Pop.

Pe album sunt compoziții pe care le păstrez cu mare drag în suflet și pe care uneori le mai cânt. În peisajul muzical am fost sprijiniți de cațiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați pe atunci la începuturile carierei lor artistice: Vlady Săteanu la bas și Zakar Sandor la chitară, iar la tobe i-am avut pe Lucian Hulban, Pasztai Andras și Gabriel Băruță, cel din urmă fiind și interpretul părților de pian și clape la câteva dintre piese”adauga Călin Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *