loading...

Dupa ce a dat lovitura cu 2 piese in limba armeana, „Lună albă” şi „Ela Ela”, care au strans un numar record de vizualizari înca din primele ore de la lansare, Elena Gheorghe lanseaza o nouă piesa. Chiar inainte de Ziua Internationala a Femeii, Elena lanseaza „Turboman” si prezinta publicului o alta versiune a sa. Sound-ul fresh al piesei compuse de Alex Pelin si Adi Colceru si vocea puternica inconfundabila a artistei sunt completate de o poveste regizata de NGM Creative, in care protagonistii cauta echivalentul sentimentelor in culori, iar finish line-ul cursei este iubirea.

De 8 martie, Elena lansează „Turboman’, iar pentru videoclip a bifat o schimbare de look si a acceptat sa-si schimbe nuanta roscata a parului in negru. De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum “Ecou”, „Disco Romancing“, „The Balkan Girls”, „Mamma mia”, ”Pana dimineata”, care au cucerit publicul si posturile de radio din Romania. Mai mult decat atat, Elena a ocupat primele pozitii in topurile de specialitate din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia si Italia cu piese ca “Midnight Sun” si “Senor Loco”.

Asculta Elena – Turboman

„Mi-a placut ideea din spatele piesei ”Turboman”, m-a atras povestea foarte tare. ”Turboman” este despre dragoste, suflete pereche si ceea ce implica drumul spre acestea, o lupta despre regasire si cucerire”, declara Elena.

Pe platoul de filmare artista s-a simțit foarte bine, deși a primit provocarea de a-și schimba look-ul. „M-am simtit foarte ciudat pentru ca sunt de foarte mult timp roscata si mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc. Filmarile au durat 12 ore si ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmari de clip la care am participat”, adauga Elena.

Versuri – Turboman

Sapte zile fermecate
Zen si pline de pacate
Fara ruj si fonduri de ten

Sapte zile blestemate
Uneori te tin departe
Si e totul praf evident

Si e rece-calda, esti rece-cald
Esti cat zece, ard intermitent
Si e rece-calda, esti rece-cald
Esti cat zece, pot sa-ti spun turboman

Fara, fara, fara
Fara sa gandesc
Te-as alege oricum
Te-as alege oricand
Fara sa clipesc..②

Albul din orice te scoate
In cartea de identitate
Tu nu tre’ sa dai niciun sens
Ce-i al tau e pus deoparte
Uneori esti dus departe
Nu stiu cum da’ tot te iubesc

Si e rece-calda, esti rece-cald
Esti cat zece, ard intermitent
Si e rece-calda, esti rece-cald
Esti cat zece, pot sa-ti spun turboman

Fara, fara, fara
Fara sa gandesc
Te-as alege oricum
Te-as alege oricand
Fara sa clipesc..④…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *