Liviu Teodorescu – Mi-am pierdut rabdarea

0
Liviu Teodorescu - Mi-am pierdut rabdarea, single nou, Audio

Liviu Teodorescu – Mi-am pierdut rabdarea, single nou, Audio

Asculta live Liviu Teodorescu – Mi-am pierdut rabdarea. Liviu Teodorescu revine cu o piesă fresh în 2022, „Mi-am pierdut răbdarea”. Piesa care suna ca unul dintre acele hituri suave ale inceputului de mileniu. Beat-ul ceva mai accelerat de pe fundal si chitara melancolică fac echipa buna cu vocea lui Liviu. In curand vom primi si un videoclip pentru acest single.

Artistul care a lansat în 2021 hituri ca „Praf de stele” şi „Îţi dau inima de tot”, dar şi colaborarea cu Ștefan Bănică „Ne vedem într-un vis” ne oferă acum un single romantic despre fiorul iubirii. E despre emoţia pe care o simte cel îndrăgostit, căruia îi sare inima din piept după multiple refuzuri ale muzei sale.

Liviu Teodorescu single nou

Această melodie a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar, de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva. Acesta a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa „Muzele”. Așa cum ne-a obișnuit artistul, „Mi-am pierdut răbdarea” este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalină care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Liviu Teodorescu a declarat despre noua sa creaţie:

Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș ❤️.

Muzicianul este una dintre cele mai bune voci masculine din noua generaţie din România şi a strâns multe milioane de vizualizări pe YouTube. Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzciala odată cu apariţia la „Vocea României”. Acum are propriul său studio de producţie muzicală, LiTE Music.

Te invit sa citesti si despre Olga Verbitchi – Neindragostit sau despre The Time of my Life. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *