Olga Verbitchi – Neindragostit

0
Olga Verbitchi - Neindragostit, single nou, Lyric Video

Olga Verbitchi – Neindragostit, single nou, Lyric Video

Asculta live Olga Verbitchi – Neindragostit. Olga Verbitchi incepe 2022 cu un single fresh! Daca in urma cu aproape un an talentata artista a cantat despre sentimente si fiorii primei iubiri, acum artista lanseaza o noua piesa despre cum este sa fii neindragostit.

Pirsa este scrisă de Mario Stoica împreună cu Ioana Ignat, Anastasia, Alin Ilieș și Lucian Stana.  „Neîndrăgostit” spune o poveste prin care trecem cu toții la un moment dat. „E prea mult, care-i logica?/ S-o închei așa, imatur/ Din senin, ai uitat că tot îmi promiteai/ Fericire/ Te-am crezut/ Minte-mă, nu te minți și pe tine” sunt versurile prin care Olga intră în pielea celor care suferă și spune cuvintele pe care de multe ori nu avem curaj să le rostim.

Olga Verbitchi single nou

„«Neîndragostit» este genul de piesă care dă cărțile pe față. E vorba de o poveste prin care cu toții trecem la un moment dat, și eu am trecut recent. E despre cât de ușor este pentru cineva să cedeze și să nu ofere înapoi ceea ce primește. Dragostea este un sentiment frumos, dar de multe ori este complicată, trebuie să avem grijă, să fim precauți și să nu ne lăsăm inimile frânte„, povestește Olga.

În 2016, Olga Verbițchi a participat la X Factor unde a câștigat marele premiu, iar la doar câteva luni a lansat primul single din carieră, „Prietena ta”, urmat de „Pagini albe” (featuring Kio). La începutul anului 2018 a colaborat cu DJ Sava pentru „Coco Bongo” și tot în același an a lansat „Portofele”, piesă ce face parte din proiectul Naked Truth, semnat de MCulture by Damian Drăghici. La scurt timp după, a câștigat premiul „Vocea Internațională” în cadrul Sanremo Music Awards, iar în 2019 a lansat „Oameni” și „De ce mă minți”. Anul trecut artista a lansat „Iluzia”, un single ce marchează încheierea unei etape din viață, urmat de „Sentimente”.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Willy William – Trompeta. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *