Liviu Teodorescu & Manuel Riva – Muzele

1
Asculta live, Liviu Teodorescu & Manuel Riva - Muzele, single nou

Liviu Teodorescu & Manuel Riva – Muzele, single nou

Asculta live Liviu Teodorescu & Manuel Riva – Muzele. Liviu Teodorescu si Manuel Riva si-au unit fortele si au lansat o piess fresh, intitulata „Muzele”. Melodia beneficiaza de un videoclip disponibil in articol.

„Muzele” este prima piesă în limba română lansată de Manuel Riva, care a mai colaborat cu artiști consacrați precum Alexandra Stan, Linsday Lohan, Kelli-Leigh, Misha Miller & Eneli. Textul a fost scris de Liviu Teodorescu, iar piesa a fost compusă de Liviu Teodorescu împreună cu Manuel Riva. Melodia are un vibe dance pop catchy, iar beat-urile invită lumea pe ringul de dans.

Liviu Teodorescu & Manuel Riva – Muzele

„Piesă e făcută în 2 ore, a fost un moment de inspirație maximă, în studio, cu Manuel Riva. Clipul este realizat de NGM și s-a muncit enorm la el. Cred că este cel mai bun produs al meu din ultima vreme și le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a declarat Liviu Teodorescu.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și a fost regizat de echipa NGM Creative. Clipul are un vibe de anii ’80 și poate fi descris că un film de acțiune de scurt metraj. Intrigă poveștii este de natură psihologică, gravitând în jurul personajului interpretat de modelul Elena Maria Popescu. La realizarea scenelor de luptă au participat cascadori profesioniști, iar finalul clip-ului este deschis, lăsând loc publicului de interpretare.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum „Mulțumesc”, „Mi-ai pus ceva în pahar”, „Unde îți zboară gândul”, „Cerule” feat. BRUJA și „Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul „Fluturii”.

Manuel Riva este un DJ și producător român. Este cunoscut pentru hituri ca „MHM MHM”, „Sacred Touch”, „Hey Now” sau „Miami”, melodii adăugate în playlisturile celor mai mari DJ-i din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn. Manuel Riva a fost prezent în topurile Billboard cu piesele sale și este unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre aceasta colaborare. Citeste si despre muzica jazz – gen muzical de mare popularitate in Romania si nu numai.

1 thought on “Liviu Teodorescu & Manuel Riva – Muzele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *