Lidia Buble – Romanta cu parfum

0
Lidia Buble - Romanta cu parfum, despre Lidia Buble, Lidia Buble, Romanta cu parfum, radio romanesc, chat romanesc, chat online

Lidia Buble – Romanta cu parfum

Asculta live la cel mai bun radio romanesc melodia Lidia Buble – Romanta cu parfum si daca-ti place intra pe chat online si spune-ti parerea.

Despre Lidia Buble

Numele său este Lidia Gavrilă, iar alegerea numelui de scenă, Lidia Buble, a fost influențată de dorința de a avea un nume unic și ușor de reținut. S-a născut pe 13 iunie 1986 în Piatra Neamț, România.

Cariera muzicală: Lidia Buble a devenit cunoscută în România prin intermediul participării la diverse emisiuni de televiziune muzicale. Ea a obținut notorietate în urma participării la emisiunea „Românii au talent”, unde a impresionat publicul cu vocea sa. Ulterior, și-a continuat cariera muzicală, lansând single-uri de succes și colaborând cu alți artiști români consacrați.

Colaborări notabile: Lidia Buble a colaborat cu numeroși artiști români, printre care se numără Adrian Sînă, Matteo, Amira, și alții. De asemenea, a cântat alături de Smiley într-un duo numit „Visele” care a devenit un hit în România.

Gen muzical: Muzica lui Lidia Buble abordează mai multe genuri, inclusiv pop, balade, și muzică dance. Ea este cunoscută pentru versatilitatea sa și abilitatea de a interpreta o gamă largă de genuri muzicale.

Dacă-ți place acest articol citește și un articol despre Nicoleta Nuca – Regretul Preferat. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *