Nicoleta Nuca – Regretul Preferat

0
Nicoleta Nuca - Regretul Preferat, Radio Click Romania, Nicoleta Nuca, Regretul Preferat, asculta Radio Click Romania, despre nicoleta nuca,

Nicoleta Nuca – Regretul Preferat

Asculta online Nicoleta Nuca – Regretul Preferat la Radio Click Romania si voteaz-o pentru a intra in TOP 40 muzica noua.

Nicoleta Nuca a lansat o melodie nouă și credem că va intra pe una dintre pozițiile fruntașe în TOP 40 muzica noua.

Despre Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca este o cântăreață română de muzică pop și R&B. Ea s-a născut pe 3 octombrie 1989, în Piatra Neamț. De-a lungul carierei sale, Nicoleta Nuca a devenit cunoscută pentru vocea sa puternică și abilitățile vocale impresionante.

Cea mai mare recunoaștere a sa în industria muzicală a venit în 2015, când a participat la concursul de televiziune „Vocea României”. Aici, ea a impresionat juriul și publicul cu interpretările sale și a ajuns până în finală, ceea ce i-a consolidat popularitatea. Chiar dacă nu a câștigat concursul, Nicoleta Nuca și-a câștigat un loc special în inimile fanilor.

Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale este „Nu sunt”, care a avut un mare succes în România. A colaborat și cu alți artiști și a lansat mai multe piese de succes în cariera sa.

Dacă ți-a plăcut acest articol citește și unul despre ANNKA – Weekend. Poți da like și share în pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *