Dj Sava x Cleopatra Stratan – Adio

0
Dj Sava x Cleopatra Stratan - Adio, Radio Click Romania, Dj Sava, Cleopatra Stratan, Adio, chat Radio Click Romania

Dj Sava x Cleopatra Stratan – Adio

Aculta live Dj Sava x Cleopatra Stratan – Adio la Radio Click Romania si daca-ti place nu uita sa o propui in TOP 40 muzica noua.

O nouă colaborare pe piața muzicală românească se va auzi în casele românilor și nu numai. Celebra melodie „Adio”, cântată de trupa Gaz pe Foc, a fost o sursă de inspirație pentru DJ SAVA. Artistul continuă seria de reworkuri și face echipă de data aceasta cu Cleopatra Stratan.

Despre DJ Sava

DJ Sava este numele de scenă al lui Constantin Sava, un cunoscut DJ și producător muzical din România. S-a născut pe 9 aprilie 1984 în București, România. Este cunoscut pentru contribuțiile sale la industria muzicală electronică, în special în domeniul muzicii dance și house.

DJ Sava a devenit popular în România și în afara țării datorită hiturilor sale de succes, precum „I Like The Trumpet,” „Bailando,” „Cocktail,” și multe altele. El a colaborat cu numeroși artiști cunoscuți din România și din alte țări pentru a produce melodii populare. Stilul său muzical se caracterizează prin ritmuri dance contagioase și influențe house.

Dacă ți-a plăcut acest articol citește și un articol despre Lidia Buble – Romanta cu parfum. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *