Asculta online, Las Olas - Diablo, single nou

Asculta online Las Olas – Diablo, single nou

„Diablo” este numele noului single lansat de Las Olas. Este  compus de către DJ SAVA alături de MD DJ, Joacim Persson, Linnea Anna Soedal, Luis Antonio, Quinones Garcia si Sebastian Arman.

„Diablo” este un single ce te poartă printr-o călătorie plină de culoare, undeva la malul mării. Piesa este în primul rând despre aventură, spontaneitatea și curajul de a-ți construi propria poveste și de a prinde „aripi” pe propriile valuri.  Clipul completează summer mood-ul cu imagini bold și valuri turcoaz.

Las Olas – Diablo

https://youtu.be/cYANbRMCLwA

Despre Las Olas

Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, De-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani.  Până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – „Shiva” (Original Mix).  Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix). Sonique – „It Feels So Good„ (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

Las Olas – Diablo

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si despre Laura Galea – Eoni sau despre EMAA – Zburatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *