Asculta online, Alek Sandar - TERRA, single nou, 2021, videoclip, Alek Sandar, TERRA, muzica noua,

Asculta online Alek Sandar – TERRA, single nou

Asculta online Alek Sandar – TERRA, single nou, muzica noua. Superstarul bulgar Alek Sandar revine cu piesa, „TERRA”.  Piesa este o creatie careia nu ii lipseste catusi de putin vibe-ul intens cu care ne-a obisnuit artistul. TERRA reda un amestec incredibil de elemente ale vocii traditionale din Europa de Est. Voce  care se combina uluitor in background-ul refrenului.

Versurile prezintă o realitate tragică, îmbinându-se cu cele mai pozitive din refren și oferind un contrast subtil. Combinația dintre acestea creează un alt hit al lui Alek Sandar, care întruchipează stilul său unic într-un mod fresh, dar familiar. Piesa are un vibe extraordinar și un ritm care dă dependență. Deși versurile povestesc despre o durere din dragoste, melodia lui Alek te energizează într-un mod surprinzător. Mai mult decât atât, te determină să strigi împreună cu el, But now we fall like feathers / I’m calling out to Terra.

Alek Sandar – TERRA

Atât liniile melodice, cât și versurile, au o forță deosebită care, cu siguranță, te va face sa empatizezi cu fiecare sentiment transmis.

Lansarea vine însoțită de un videoclip oficial uimitor filmat în New York. Videoclipul este în ton cu aerul magnetic al piesei, fiind compus din secvențe aproape hipnotice. TERRA este un amalgam de elemente care îți intră pe sub piele și care transformă această piesă într-una pe care nu ar trebui să o ratezi.

Alek a lucrat la această piesă aproape un an, fiind încă un punct care contribuie la poziționarea sa ca star în ascensiune. Acest lucru putând fi văzut și în „Alek’s Many Worlds – Celebrity Land” pe YouTube.

Alek Sandar este cântăreț, compozitor și producător muzical. Născut în Bulgaria, artistul a devenit cunoscut încă de la vârsta de 5 ani, când a început să fie prezent în televiziune și la radio. Peste câțiva ani, a început să compună și să producă muzică, iar după ce s-a mutat în New York în 2009, Alek a devenit parte din scena cluburilor avangardiste și a lucrat ca DJ de muzică electronică, dance și house. Printre colaborările care i-au adus succes se numără și Juicy J, Andrea, Amanda Lepore, Desi Slava, Galin, Oscar Loya.

Discografia sa include și single-urile „Yerba”, „Hey Mami”, „Ti Si Nai”, „P.O.R.N.”, „You and me”, „Ride”. Alek Sandar are 18.300 de ascultători lunari pe Spotify.

Alek Sandar – TERRA

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chat online romanesc. Citeste si depre Las Olas – Diablo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *