Asculta online, Laura Galea - Eoni, single nou

Asculta online Laura Galea – Eoni, single nou

Laura Galea lanseaza o noua piesa cu videoclip, „Eoni”.  „Eoni”, este numele melodiei pentru care tanara artista a imaginat o lume plina de culoare si o paleta variata de emotii.

„Cuvantul „Eoni” s-a nascut chiar in timp ce lucram cu echipa mea la compunerea melodiei. Nu il aveam in minte dinainte, ci a aparut brusc si s-a portivit perfect cu mesajul piesei. Conform dictionarului explicativ, acest cuvant poate face referire la fiecare dintre multiplele emanatii, ipostaze, forme de manifestare ale divinitatii supreme unice, in timp ce in geologie este folosit pentru diviziunea timpului geologic de cel mai inalt grad. Indiferent de definitia pe care o alegi atunci cand asculti melodia, mesajul ramane acelasi: asteptarea infinita a dragostei supreme”, povesteste Laura.

Laura Galea – Eoni

Pentru această piesă Laura a imaginat o lume colorată, ca într-un vis.  Pentru filmarea clipului a colaborat cu regizorul San, DoP David Mogan, producție video Arkomo Film. Pentru piesa de debut a filmat într-un decor somptuos pe Calea Victoriei. De data aceasta Laura a intrat în studio, o experiență inedită pentru ea.

Despre echipa

„Am avut norocul de a lucra cu aceeași echipă cu care deja am format o legătură, iar pentru mine asta este foarte important. Lucrul în studio a fost diferit, poate mai ușor ca flux, dar mai greu ca vizualizare a rezultatului final. Pentru că unele elemente au fost adăugate în post-producție. Am filmat în studioul VideoLink, unde a fost creat un decor special pentru filmarea noastră. A fost o experiență interesantă pentru noi toți. Mai ales că eu aveam deja în minte conturat conceptul vizual pentru piesa asta și știam exact ce vreau”, mai spune Laura.

Pentru compunerea piesei „Eoni” Laura a colaborat cu Ionuț Radu (John Puzzle), Andy Horjea, Dan Alexandru și Virginia Maxim. „Am facut o echipa extraordinara, noi anul trecut ne-am inchis in casa si nu am facut altceva decat sa compunem. Asa s-au nascut toate piesele pe care vreau sa le lansez anul acesta si sub forma unui album”, mai spune artista.

Despre Laura Galea

Laura are 24 de ani si a debutat in muzica la sfarsitul anului trecut cu piesa „Nu e”. Face canto de la 13 ani cu Crina Mardare si a studiat muzica la Londra, la Commercial Music Performance la University of Westminster. Aici a avut profesori cu experienta vasta in muzica internationala si colaborari cu nume ca Tina Turner, Adele sau Rihanna. Spune ca odata cu lansarea pe piata muzicala, un vis din copilarie i s-a indeplinit, pentru ca muzica face parte din viata ei de cand se stie.

„De altfel, aceasta este si prima, dar si cea mai puternica amintire pe care o am despre mama mea, cu ea cantand la pian si compunand. Mi-am dorit mereu sa devin un artist profesionist, insa am considerat ca trebuie sa ma pregatesc pentru acest moment, sa studiez foarte mult. Si iata ca intr-un an dificil si plin de neprevazut, ma bucur sa vad cum visul meu devine realitate”.

Laura Galea – Eoni

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chatul Radioclick. Citeste si depre Bryan Adams – I do it for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *