Kings Of Leon – 100000 People

Asculta online, Kings Of Leon - 100,000 People, single nou
loading...

Kings Of Leon – 100000 People, ascultă single nou

Trupa Kings of Leon a revenit, iar piesa „100000 People” este o noua balada de colectie, ce ii va sensibiliza fara indoiala pe fanii formatiei. Videoclipul curge fluid, completand vizual cuvintele lui Caleb Followill.

Cu un album nou anunțat pentru 5 martie, Kings Of Leon merg înainte cu promovarea frumoasei balade „100000 People”. Piesa este compusă de Caleb, ce și-a sărbătorit ziua de naștere pe 14 ianuarie. Această nouă piesă a fost lansată simultan cu clipul piesei „The Bandit”, vizualul apărând de ziua lui Caleb. Ambele melodii se regăsesc pe LP-ul „When You See Yourself”, cel de-al optulea material de studio al formației. Discul vine după o pauză de 5 ani de la precedentul „Walls” (2016).

Kings Of Leon – 100000 People

„Sărbătoritul zilei a compus o piesă care-ți merge direct la inimă. Ați urmărit clipul „100000 People„?”, a menționat formația în una dintre postările de pe Instagram.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume – Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) – cei patru Kings Of Leon au în discografie 7 albume lansate, au vândut peste 18 milioane de LP-uri și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, câștigând totodată 4 premii Grammy.

Kings Of Leon a concertat pentru prima oară în România în iunie 2017. Evenimentul s-a desfășurat pe Arena Națională din București și a fost deschis de Golan și LP.

Tracklist – „When You See Yourself” – Kings Of Leon:

When You See Yourself, Are You Far Away
The Bandit
100,000 People
Stormy Weather
A Wave
Golden Restless Age
Time in Disguise
Supermarket
Claire and Eddie
Echoing
Fairytale

Kings of Leon este o formație rock americană, fondată în Nashville, Tennessee, în 1999. Stilul trupei îmbină stiluri ca garage rock, hard rock și alternative rock. Formația este compusa  din frații Anthony Caleb Followill , Ivan Nathan Followill, Michael Jared Followill și vărul lor Cameron Matthew Followill. Numele trupei vine de la numele tatălui și bunicului lui Nathan, Caleb și Jared – Leon.

Citește și despre Direcția 5 – Ești stilul meu și spune-ți părerea despre acest live pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *