Asculta live Directia 5 – Esti stilul meu (Opera Live Version)

sculta live, Directia 5 - Esti stilul meu (Opera Live Version)

 Asculta live Directia 5 – Esti stilul meu (Opera Live Version)

Directia 5 ne transpune in atmosfera concertelor cu un videoclip al piesei „Esti stilul meu”. Clipul este realizat in cadrul unui show live al indragitei trupe. Te invitam sa-l urmaresti in articol.

Momentul muzical este extras din concertul pe care Direcția 5 l-a susținut la Opera Română din București. Evenimentul a avut loc pe 21 octombrie 2019 și publicul a avut parte de unul dintre cele mai elegante și mai sofisticate concerte ale trupei, o poveste despre rafinament, dragoste și muzică de calitate.

Directia 5 – Esti stilul meu (Opera Live Version)

Cu muzica semnată de Marian Ionescu și versurile scrise de Cristi Enache, piesa „Ești stilul meu” se găsește pe albumul „Octombrie” (2001). Varianta interpretată pe scena Operei este mai profundă și așezată, scoțând în evidență mesajul piesei.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ’91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada „Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele „Ambiental” (2006), „Emoţie” (2009), „Romantic” (2010) și „Muzică, flori și poezie” (2019).

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.

Directia 5 este o trupa din Romania care a luat fiinta in anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, balada rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental, rar club-house. Trupa a fost formata in 1991 de Marian Ionescu (chitara bass, pian, compozitor), Dragos Badoi (voce), Catalin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Razvan Mirica (chitara, voce), Vlaicu Giurgea (chitara).

La scurt timp dupa infiintare, apare albumul de debut intitulat „La vulturul de mare cu pestele in ghiare”.

Scrie-ți părerea pe pagina noastră de facebook sau citește despre Michael Bolton – When a man loves a woman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *