Alessiah – I Know (Live Session)

0
Asculta online, Alessiah - I Know, single nou

Alessiah – I Know (Live Session) asculta online single nou

Alessiah – I Know (Live Session) Asculta online single nou 2021. Alessiah incepe anul 2021 cu cel mai recent single, “I Know”. Alessiah incepe anul 2021 cu un mini-EP live, format din patru melodii pe care le-a lansat de-a lungul anului 2020. Prima dintre ele este cel mai recent single, “I Know”.

Piesă este compusă de către Ionuț Catană, produsă de către Vanotek, iar versurile sunt scrise chiar de către tânăra artista. Pentru live-session, primul din carieră să, Alessiah a colaborat cu Muse Quartet, celebrul cvartet de muzică clasică.
Alessiah – I Know(Live Session)

Clipul a fost filmat de către Alessiah, alături de cele patru fete din Muse Quartet, într-un decor urban și este regizat și filmat de către SAN.

Despre Alessiah

Alessiah va lansa săptămânal câte o piesă în varianta live, începând cu “I Know” și continuând cu “Love Me”, “Waiting For” și “Hurricane”.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din nouă generație. Are potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea să în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului “Sunday”.

În 2020 a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, „Love Me” și “I Know”. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Mereu când este întrebată să se descrie în câteva cuvinte, Alessiah răspunde că „esențele tari se tin în sticluțe mici”. Dar și că este motivată, muncitoare si perseverentă. Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.

Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune. Alessiah și-a început cariera prin lansarea single-ului „Sunday”.

Scrie-ți părerile pe pagina de facebook sau pe pagina de chat mobil. Citește și despre Kings of Leon – 100000 people

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *