Katia Lutescu – Povestea ta

Katia Lutescu - Povestea ta, single nou, videoclip

Katia Lutescu – Povestea ta, single nou, videoclip

Un nou nume in industria muzicala romaneasca! Katia Lutescu a facut pasul cel mare, lansand piesa ei de debut, “Povestea Ta”. Piesa este insotita de un videoclip foarte dragut, cu un mesaj profund, dar potrivit varstei.

Katia Lutescu, in varsta de 12 ani, este o tanara interpreta din orasul Targoviste. Tanara care cocheteaza cu muzica de la o varsta foarte frageda. Melodia este compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania.  Tânăra artistă face parte, deja, din familia muzicală, #ELRaduProject, are o linie melodică ușor de memorizat și un sound fresh.

Katia Lutescu – single nou

Din spusele lui EL Radu: “Katia este o fetiță foarte talentată, gingașă, sensibilă, dar care are o doză impresionantă de artistism, chiar dacă e la început de cale. Sunt mândru că face parte din echipa noastră muzicală!”

Videoclipul melodiei este regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmările desfășurându-se lângă Constanța, „prezentând-o pe Katia în rolul unei fetițe tatăl căreia este pilot. Tânăra artistă își petrece timpul liber printre avioane, cu gândul la zbor, aventură, călătorie, explorare, dar fără a face mari pași, datorită vârstei fragede.”

Katia Luțescu este elevă în clasa a V-a, la Școala Gimnazială “Ioan Alexandru – Brătescu – Voinești”, o școală de renume din orașul natal. Face dansuri de mică, studiază limba engleză, iar în calitate de profesor de de canto l-a avut pe interpretul Daniel Iordachioae, încă de la vârsta de 6 ani, fiind laureată a numeroaselor festivaluri și concursuri naționale și internaționale. A lansat peste 20 de cover-uriși un CD.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Smiley – Mi-aduc aminte. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau de chat romanesc fara inregistrare,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *