CRBL - Uite, Mama! single nou

CRBL – Uite, Mama! single nou, videoclip

Asculta live CRBL – Uite, Mama! Surpriza de proportii din partea lui CRBL pentru fanii sai, direct din… Republica Dominicana. Artistul lanseaza „Uite, Mamă!“, piesa dedicata tuturor concurentilor „Survivor Romania 2022”.

Compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiție, videoclipului piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistului, cât și cu ceilalți concurenți. CRBL a lansat melodia Survivor 2022. Soţia cântăreţului, Elena, a dezvăluit faptul că CRBL a scris și înregistrat o piesă despre Survivor cu doar câteva zile înainte să plece în jungla dominicană.

„Am compus „Uite, Mamă!“ cu o săptămână înainte să plec la Survivor. Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potrivește oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât și dacă mai pot. Sper să vă distrați pe piesă și să ne susțineți în competiție. Hai, Faimoșii!”, ne-a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor.

CRBL single nou

CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, se clasează, fără doar și poate, în topul artiștilor consacrați din industria muzicală românească. A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume în colaborare cu casa de discuri Roton Music. De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante.

În 2010 și-a început cariera solo, iar la un an distanță a lansat „Kboom”, piesă care face parte din albumul „Ce-Avem Noi Aici?!” și care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Catalina Cara – Missing Pieces. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *