Amedeo - Buna, single nou, videoclip

Amedeo – Buna, single nou, videoclip

După succesul de care s-a bucurat cu hitul „Ard Tot“, Amedeo lanseaza o bucată din sufletul sau, „Buna“. O poveste de dragoste neconsumata, o piesa bazata pe un ultim „Buna“, pe care, poate, de multe ori nu mai ai curaj sa-l spui.

„ Bună, sunt vocea care îți spune întruna sună-l“, așa începe piesa care ne îndeamnă să ne facem curaj.  Să trăim viața fără regrete și să înfruntăm realitatea, oricât de dură și grea ar fi. Pentru Amedeo a fost nevoie să piardă ca să descopere, în cele din urmă, toate aceste lucruri.

„A fost nevoie să pierd că să pot spune „Buna“ din nou fără remușcări. Piesa este pentru o persoană anume și vorbește despre o conexiune din trecutul meu, care a ridicat atâtea întrebări și a uitat de răspunsuri. De aceea am construit un dialog cu ea, cea care nu a mai fost să fie! Închei cu un sincer « Bună, știu că m-ai uitat, dar poate piesă asta îți va aduce aminte de mine», a declarat Amedeo.
Amedeo – Buna

Ușor, ușor, cariera artistică a lui Amedeo începe să prindă un contur inedit. Un tânăr cu vise mari și cu zâmbetul larg pe buze, din Călărași, Amedeo a lansat prima sa piesă, „Ard Tot”, în luna septembrie a anului trecut, alături de Oana Marinescu. Melodia a strâns peste 200 de mii de streamuri în Spotify și se află în mai multe topuri ale radiourilor din România.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Katia Lutescu – Povestea ta ..Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter, despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *