Irina Rimes – Dans

0

Irina Rimes lansează prima sa piesă solo din 2019, „Dans”, cu un material vizual animat…

Irina Rimes lansează prima sa piesă solo din 2019, „Dans”, cu un material vizual animat şi abstract. Melodia onorează promisiunea Irinei că va lansa şi piese vesele după release-urile melancolice din ultimii ani. Urmăreşte clipul şi ascultă muzica în articol. „Dans” este o coproducţie Quantum Music şi Global Records. Combină elemente de EDM, cu o percuţie puternică şi un hook destul de catchy. Porţiunile electronice de la refren sunt complexe şi excelent mixate. Sunete tribale, instrumente tradiţionale şi voci modificate se suprapun pe această creaţie de 2 minute şi 42 de secunde.

Irina Rimes începea anul 2019 prin colaborarea cu Guz, pe piesa „Prea Fin, prea dulce”, extrasă de pe albumul lui Guz, „Inimă de piatră”. Prin „Dans”, jurata de la „Vocea României” trece la o abordare mai energică, plină de zvâc şi bună de dans. Beat-ul de la început aminteşte puţin de dubstep şi trip-hop. Videoclipul acestui single a fost realizat de către MOPI Studios şi NGM Creative. Animaţia descrie acel moment în care te retragi în sine, în mintea proprie şi construieşti o lume alternativă. Un personaj fără chip este protagonistul, care evoluează într-un univers paralel. Irina Rimes continuă să fie o artistă versatilă, lansând la final de 2018 cartea-album „Cosmos”.

Asculta Irina Rimes – Dans

Despre creaţia sa nouă artista a avut următoarele de spus: „Dans” a fost piesa mea preferată de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă împreună cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă, acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neapărat datorită mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producătorul meu de suflet, Alex Cotoi”.

A debutat în cadrul unui spectacol intim, prin care muziciana a dorit să îi transporte pe cei prezenţi în propriul Cosmos. Amalgamul de creaţii artistice prezentat de Irina se inspiră din trăiri, sentimente şi emoţii proprii. Toate se reflectă în piese, dar şi în poeziile din cartea albumului. Artista a avut un an 2018 de succes, cu single-uri apreciate de public precum „Nu Ştii Tu Să Fii Bărbat”, „Cel Mai Bun Prieten”, „În Locul Meu” şi „Beau”. Irina Rimes a compus piese pentru multipli artişti de la noi, de la Antonia la Raluka, Alina Eremia, Andra sau INNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *