Ioana Dumbrava Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias

0
Ioana Dumbrava Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias, Ioana Dumbrava, Ovidiu Lipan Tandarica, Mircea Eremia, Bordeias, despre Ioana Dumbrava, despre Ovidiu Lipan Tandarica, despre Mircea Eremia, derspre Bordeias,

Ioana Dumbrava Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias

Asculta cel mai nou single, lansat de Ioana Dumbrava, Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias la Radio Click Romania. Un radio romanesc online cu muzica noua si oldies.

Ioana Dumbravă, Ovidiu Lipan Țăndarică și Mircea Eremia au lansat de curand un remake după melodia „Bordeiaș”. O colaborare inedita dintre cei trei artiști, care s-au unit și au adus în actualitate piesa „Bordeiaș”. O melodie bine cunoscută de către noi toți din folclorul romanesc.

Despre Ovidiu Lipan Țăndarică nu cred ca mai are nevoie de o prezentare, deoarece se stie despre el atat ca muzician cat și ca mare compozitor. Despre Mircea Eremia Artistul a început, inca din luna ianuarie al acestui an, o carieră de artist independent. După ce anii trecuți a lansat mai multe piese alături de MediaPro Music, printre care “Cardio” și “Ilegal”. După perioada petrecută la casa de discuri, el își făcuse propriul canal de YouTube și chiar urcase două clipuri acolo. Nu dupa mult timp, canalul a fost sters insa artistul nu se va lasa intimidat si va continua … Despre Ioana Dumbravă desi are numai 20 de ani, este o tânăra artistă ce a participat la numeroase festivaluri internaționale de muzică în țări ca Italia, Ucraina și Moldova. Artista a debutat în muzică în urmă cu 2 ani si a mai jucat in rolul lui Anya, in filmul „Lara”.

Videoclip Ovidiu Lipan Tandarica & Mircea Eremia – Bordeias

Daca vrei sa propui si tu o melodie care merita sa fie promovata pe site-ul Radio Click Romania, intra pe pagina de facebook sau direct pe pagina noastra de chat online romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *