Mario Joy – Like Rihanna

Mario Joy - Like Rihanna videoclip, Mario Joy, Like Rihanna, videoclip nou, despre Mario Joy, Mario Joy - Like Rihanna, asculta live, muzica noua la Radio Click Romania, muzica noua
loading...

Mario Joy – Like Rihanna videoclip

Vino sa vezi videoclipul piesei lansate de Mario Joy – Like Rihanna. Asculta live muzica noua la Radio Click Romania, un radio romanesc online.

Despre Mario Joy Pe numele sau din buletin, Marius Nicula Dumitru s-a nascut in Hunedoara. A reusit, incepand cu luna martie a anului 2016, sa dea lovitura cu melodia ”California”. Hit care, de altfel, a fost inclus pe coloana sonora a filmului ”Fast and Furious 8”. O piesă cu influență balcanică care a cucerit peste douăzeci de țări (5 țări cu numărul 1 în topuri). Peste 100 de milioane de vizualizări combinate pe Youtube, mai mult de 1 milion de căutări pe Shazam și încă zi de zi noi țări în care „California” devine nou hit. Piesa din California a fost licențiată de Ultra Music, divizia de dans a Sony Music. A fost numărul 1 în Rusia, Ucraina, Turcia, Bulgaria, România. In aproape toate țările din Europa de Sud-Est.

O mare parte a carierei sale, Mario Joy s-a concentrat mai mult pe compoziția și munca în interiorul studioului. Aici a lucrat împreună cu artiști într-o serie de piese care au fost lansate în ultimii ani și care au devenit hituri. În septembrie 2016 a lansat o nouă piesă numită „Gold Digger”, care a devenit în câteva săptămâni lovită peste țările balcanice. Mario Joy este semnat cu „JHaps Records”, eticheta și studioul care a lansat hitul single „Otilia – Bilionera” care are acum peste 300 de milioane de vizualizări. În vara anului 2017 a lansat primul său album numit „This is me”.

Muzica noua la Radio Click Romania

Daca vrei sa-ti spui parerea despre melodie, intra pe pagina de chat romanesc. Daca vrei sa propui si tu o melodie care merita sa fie promovata de Radio Click Romania, nu ezita sa intri pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *