Mario Joy - Like Rihanna videoclip, Mario Joy, Like Rihanna, videoclip nou, despre Mario Joy, Mario Joy - Like Rihanna, asculta live, muzica noua la Radio Click Romania, muzica noua

Mario Joy – Like Rihanna videoclip

Vino sa vezi videoclipul piesei lansate de Mario Joy – Like Rihanna. Asculta live muzica noua la Radio Click Romania, un radio romanesc online.

Despre Mario Joy Pe numele sau din buletin, Marius Nicula Dumitru s-a nascut in Hunedoara. A reusit, incepand cu luna martie a anului 2016, sa dea lovitura cu melodia ”California”. Hit care, de altfel, a fost inclus pe coloana sonora a filmului ”Fast and Furious 8”. O piesă cu influență balcanică care a cucerit peste douăzeci de țări (5 țări cu numărul 1 în topuri). Peste 100 de milioane de vizualizări combinate pe Youtube, mai mult de 1 milion de căutări pe Shazam și încă zi de zi noi țări în care „California” devine nou hit. Piesa din California a fost licențiată de Ultra Music, divizia de dans a Sony Music. A fost numărul 1 în Rusia, Ucraina, Turcia, Bulgaria, România. In aproape toate țările din Europa de Sud-Est.

O mare parte a carierei sale, Mario Joy s-a concentrat mai mult pe compoziția și munca în interiorul studioului. Aici a lucrat împreună cu artiști într-o serie de piese care au fost lansate în ultimii ani și care au devenit hituri. În septembrie 2016 a lansat o nouă piesă numită „Gold Digger”, care a devenit în câteva săptămâni lovită peste țările balcanice. Mario Joy este semnat cu „JHaps Records”, eticheta și studioul care a lansat hitul single „Otilia – Bilionera” care are acum peste 300 de milioane de vizualizări. În vara anului 2017 a lansat primul său album numit „This is me”.

Muzica noua la Radio Click Romania

Daca vrei sa-ti spui parerea despre melodie, intra pe pagina de chat romanesc. Daca vrei sa propui si tu o melodie care merita sa fie promovata de Radio Click Romania, nu ezita sa intri pe pagina noastra de facebook.

1 thought on “Mario Joy – Like Rihanna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *