Asculta online, INNA - Locura, muzica noua

Asculta online INNA – Locura, muzica noua, single nou

INNA lanseaza piesa ”Locura”  cu versuri in limba spaniola, iar filmarile videoclipului au avut loc in fosta resedinta a dictatorului Nicolae Ceausescu din cartierul Primaverii.

INNA continuă promovarea albumului ”YO” cu piesa ”Locura”. Ca și single-urile anterioare, melodia are versurile în limba spaniolă și poartă semnătura artistei. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (NGM Creative), producție video Loops Production, alături care artista a lucrat toate cele 11 videoclipuri pentru piesele de pe albumul ”YO”. Albumul „YO” este în limba spaniolă și a fost lansat pe 31 mai cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

„Am filmat două zile, locul arată impresionant și toată echipa a fost încântată că suntem în celebra casă a lui Nicolae Ceaușescu”, a dezvăluit INNA.

 INNA – Locura

Lansarea discului „YO” a fost întâmpinată de trei videoclipuri noi, realizate pentru piesele „Te Vas”, „Fuego” și „Gitana”. În videoclipul „Te Vas”, ce a fost lansat pe 30 mai în exclusivitate pe Billboard, INNA și-a dorit să danseze, astfel rezultând niște imagini puternice, care susțin melodia și mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan. Albumul „YO” este disponibil pe site-ul oficial al artistei, pe magazinele digitale și în rețeaua Cărturești.

INNA a susținut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram. Anul acesta, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați. De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *