Christian D – Lolita

Asculta live, Christian D - Lolita, single nou, muzica noua 2019,

Asculta live Christian D – Lolita, single nou

Christian D lansează „Lolita”, prima piesa din cariera sa solo, un single exotic si jucaus ce se regaseste pe urmatorul EP al sau.

După ce a lansat alături de Narcotic Sound hituri care au cucerit topurile de specialitate atât la nivel național cât și internățional precum „Mamasita” și „Danca Bonito”, Christian D lansează „Lolita”, un single exotic și jucăuș ce se regăsește pe următorul EP al sau. Piesa este compusă și produsă de către Christian D împreună cu Dony și Paul Daniel Panait, iar videoclipul este regizat de San. Cantaret și compozitor, Christian D (Cristian Dumitrescu) și-a început cariera muzicală în trupa Refflex cu hituri precum “O aventura”, “Viteza luminii”, “Fara ea”, iar mai târziu alături de Narcotic Sound că și compozitor și solist.

Asculta live Christian D – Lolita, single nou

„Am început să scriu la piesă în vacanța de iarnă, când mă aflăm în Norvegia la sora mea, pe un beat crud, dar foarte balansat de-al lui Paul Daniel. După ce i-am arătat lui Cornel (Dony), a făcut și el o versiune care mi-a plăcut foarte mult. Când am revenit în România, am dus ușor împreună cu el piesa mai departe la formă actuală. Am fost foarte entuziasmat de single și am decis să fac un clip cool împreună cu San și Adrian Stiuculeanu. Filmările au avut loc în Mamaia și au decurs foarte chill alături de frumoasă „Lolita” aka Geanina Olaru (constănțeanca și ea de fel) și Alin Stacescu, căruia îi mulțumim enorm pentru ajutorul primit. „Lolita” este prima piesă din cariera mea solo și face parte dintr-un EP ce urmează să-l lansez în viitorul apropiat”, declara Christian D.

Narcotic Sound a lansat “Mamasita”, piesă ce a cucerit topurile muzicale de specialitate atât național cât și internățional și a primit titulatura de hit al verii 2010. A urmat “Danca Bonito”, piesă ce a devenit repede hit și a câștigat trofeul Romanian Top Hits, primind titulatura de “Cea mai bună piesă a anului 2011”. A continuat apoi cu “Poesia de Amor”, “Vai”, “Labirint de Sentimente” și “Te iubesc”. Stilul sau original este resimtit în 2016-2017 cu “Ale” (alături de Andreea Banica) și “Venga”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *