Ed Sheeran & Travis Scott – Antisocial

Asculta online, Ed Sheeran & Travis Scott - Antisocial,

Asculta online Ed Sheeran & Travis Scott – Antisocial, single nou

Ed Sheeran si Travis Scott ne poarta printr-un maraton de referinte cinematografice in noul videoclip ”Antisocial”.

Regizat de Dave Meyers după un scenariu al lui Matt Walton, noul videoclip „Antisocial” ni-i prezintă pe Ed Sheeran și Travis Scott în ipostaze care mai de care mai hazlii. Clipul include numeroase referințe cinematografice, cel mai evident fiind cel în care Travis Scott este Edward Scissorhands. Single-ul „Antisocial” este inclus pe noul album al lui Ed Sheeran, „No. 6 collaborations”, lansat chiar astăzi, pe 12 iulie. Materialul cuprinde și colaborarea cu Justin Bieber, pentru piesa „I Don’t Care”, precum și featuring-uri cu Cardi B, Camila Cabello, Travis Scott și Ella Mai, printre alții.

Potrivit lui Ed Sheeran, acest nou proiect, ce include 15 piese și 22 de featuring-uri, a fost inspirat de colaborările sale cu Beyonce și Andrea Bocelli.

„După ce am lucrat cu Beyoncé și Andrea Bocelli, și i-am avut pe amândoi ca invitați pe single-ul „Perfect”, am început o chestie pe laptop-ul meu, „No. 6 collaborations”. Și de-a lungul anului, cât am fost plecat în turneu, de fiecare dată când mă întâlneam cu cineva pe care îl admiram, am simțit că e prima dată când mi-am permis să le spun: „Hai în studio”. Pentru mine, acesta este un album de tip compilație, pe care am colaborat cu artiștii pe care îi apreciez”, a detaliat Ed.

Pe 3 iulie, Ed Sheeran a concertat pentru prima oară în România. Show-ul a avut loc pe Arena Națională și a fost deschis de Zara Larsson și James Bay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.