Implant Pentru Refuz feat. Nick Fagadar – Sub straturi

loading...

Formatia timisoreana de hardcore Implant Pentru Refuz lansează în colaborare cu Nick Făgădar de la Luna Amară noul single „Sub Straturi”, ”o poveste despre noi și despre tine”. Acesta este cel de-al treilea extras de pe noul album Implant Pentru Refuz, așteptat pe piață în 2019. Mesajul melodiei este susținut vizual de un videoclip filmat și editat de Cristian Văduva. Anterior acestui single, Implant Pentru Refuz a lansat piesa ”Cer-Pământ”, în colaborare cu Cătălin de la Coma. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat si versuri atent conectate la realitate. Cu o muzica pe deopotriva sensiblia si plina de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexa in cultura muzicii contemporane din tara noastra.

Noul album Implant pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019, iar acestă nou piesă păstrează conceptul început cu “Între Deschis” feat. Adrian Despot, continuat cu “Cer-Pământ” feat Cătătlin Chelemen de la Coma, adică colaborarea trupei timișorene cu artiști dragi lor. În deschidere vor cânta Nuvijan, o trupă metal din Brașov care în cei șapte ani de existență și-au însușit un groove propriu care vine în principal din zona Nu Metal. Implant Pentru Refuz, trupă fondată în Timișoara în 1995, a crescut de-a lungul timpului printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică sensibilă, dar, în același timp, plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești.

Asculta Implant Pentru Refuz feat. Nick Fagadar – Sub straturi

Formația are la activ opt albume, a susținut numeroase concerte și a cântat în deschiderea unor trupe precum Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog sau Kultur Shock. Implant Pentru Refuz înseamnă Octavian „Vita” Horvath (voce), Valentin „Freaky” Popescu (chitară), Răzvan „Meshu” Nicov (chitară), Czifrak „Pista” Ștefan (bass), Alexandru Hera (tobe).

”Fragmente din lumea nevăzută a fierberii creative se întrețes în fața ochilor tăi. „Sub Straturi”, o poveste despre noi și despre tine, despre lucrurile care ne aduc și ne țin împreună”,declara Implant Pentru Refuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *