Nicoleta Nuca feat. Planeta Vesela – TRU TRU TRU

0

Nicoleta Nucă este cunoscută pentru vocea sa puternică, inconfundabilă, pentru piese de dragoste sensibile și…

Nicoleta Nucă este cunoscută pentru vocea sa puternică, inconfundabilă, pentru piese de dragoste sensibile și emoționante. Cu toate acestea, artista nu uită să fie și copil și lansează împreună cu cei de la Planeta Veselă piesa “TRU TRU TRU”. Proiectul Planeta Veselă este un proiect dedicat copiilor, cu conținut educativ, cu muzică, cu vloguri, un proiect Global Records. Piesele pe care le cântă copiii sunt atât piese reinterpretate, cât și piese compoziție proprie. Proiectului i s-a alăturat și Dalma Kovacs, cunoscută pentru colaborările cu Disney. Pe lângă Nicoleta Nucă și Dalma, Planeta Veselă a făcut vloguri și videouri educative cu Adrian Pov, cunoscutul creator de conținut de pe zona de parenting.

„M-am implicat în proiectul Planeta Veselă pentru că mi s-a părut un proiect foarte tare pentru copii și o provocare pentru mine, ceva nou. Nu am mai cântat până acum niciodată piese pentru copii și asta m-a motivat să încerc. Și adevărul e că m-am distrat mult atât atunci când am înregistrat piesa, dar și la filmări, alături de copii, care sunt extrem de prietenoși și amuzanți, dar și profesioniști! A fost o experiența foarte drăguță!”, a declarat Nicoleta Nucă.

Asculta Nicoleta Nuca feat. Planeta Vesela – TRU TRU TRU

Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum și două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” și „Când pleci”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *