FLY DJs – OMALENA

FLY DJs - OMALENA

FLY DJs - OMALENA

Un cântec plin de ritm și mister al celor de la FLY DJs – OMALENA

Ascultă la Radio Click Romania melodia trupei FLY DJs – OMALENA

Despre  FLY DJs

Formația „Fly Project” a fost înființată în anul 2005, având doi membri: Tudor Ionescu și Dan Denes. Mai târziu li s-au alăturat Tudor Parghel și Silviu Tudor.

Acum trupa poartă numele de FLY DJs – o trupă de DJ. Ei declară că le plac locurile colorate. Au filmat la Barcelona, fiind prima trupă dance care a filmat un clip în afara României. Au filmat și în Brazilia, și la Los Angeles, și în alte locuri din afara României.

Despre OMALENA

Silviu Tudor, membru al trupei FLY DJS, a avut parte de o experiență incredibilă în escapada pe care a făcut-o în Mexic. Aici a descoperit tărâmul shamanilor.  Artistul a simțit că trebuie să rămână alături de ei și a trăit viața la cote maxime având parte de trăiri intense ca niciodată până acum.

Așa a rezultat și noul single FLY DJs – OMALENA, inspirat de shamani. OMALENA – poțiunea magică!

Ce înseamnă “OMALENA”? Un cumul al tuturor sentimentelor trăite, de la Obsesie la Mister, de la Agonie și Libertate, la Extaz și Nebunie, toate combinate perfect cu nimic altceva decât cu Adevărul.

FLY DJs au găsit ritualul potrivit pentru a invoca spiritul zeiței, care ne poartă într-o călătorie de neimaginat. “OMALENA” este răspunsul tuturor întrebărilor! Ritmul te conduce, vocea te atrage, vraja te cuprinde, lasă-te ghidat, lasă-te condus, lasă-te purtat!

“În căutarea sclipirii ne aflăm cu toții, trebuie doar să avem curajul să facem pasul spre… mister! ” – FLY DJs

Cere la Radio Click Romania ca preferință sau dedicație și ascultă FLY DJs – OMALENA.

Citește și despre Carla’s Dreams x EMAA – N-aud și spune-ți părerile pe pagina de facebook sau pe pagina de chat romanesc.

1 thought on “FLY DJs – OMALENA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.