DJ Sava feat. Ruby – Maria

0
DJ Sava feat. Ruby - Maria, single nou, videoclip

DJ Sava feat. Ruby – Maria, single nou, videoclip

Asculta live DJ Sava feat. Ruby – Maria la Radio Click Romania. Dj Sava colaboreaza cu  Ruby  pentru prima data si lanseaza „Maria”. O piesă fresh, cu beat-uri dance si influente latino, numai buna de tinut pe repeat sezonul acesta. Colaborarea muzicală a celor doi este acompaniată de un videoclip senzual si exotic disponibil in articol.

Compus de către Dj Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu și Răzvan Dediu, single-ul „Maria” te transpune încă de la primul acord într-o lume a dorinței și a muzicii. Clipul o prezintă pe Ruby plină de senzualitate și feminitate asemeni unei Venus, parcă desprinsă din poveștile cu zei. „Maria” este o piesă lejeră, de vară, influențată pe alocuri de elemente latino. Melodia se bucură de un videoclip senzual și exotic.

DJ Sava feat. Ruby – videoclip

DJ Sava nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre DJ-ii cu ștate vechi, iar acum a revenit în forță. DJ Sava a făcut echipă cu Ruby și au lansat „Maria”, o piesă în care vei recunoaște încă de la primul play stilul care l-a consacrat pe DJ Sava. Vocea lui Ruby se potrivește de minune, așa că piesa are șanse să se audă în curând peste tot.

DJ SAVA a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și „Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar” (alături de Alina Eremia), „Tenerife” (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), „I’m Gonna Miss You” (alături de Sore), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Holograf & Ioana Ignat – Am ales cu sufletul. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *