Holograf & Ioana Ignat – Am ales cu sufletul

0
Holograf & Ioana Ignat - Am ales cu sufletul, single nou

Holograf & Ioana Ignat – Am ales cu sufletul, single nou, videoclip

Holograf colaboreaza cu  Ioana Ignat lanseaza pentru  piesa „Am ales cu sufletul”. Melodia este însoțită de un videoclip regizat de Kobzzon, pe care il puteti urmarii in articol.

Versurile piesei „Am ales cu sufletul” au fost scrise de Iulian Vrabete împreună cu Ioana Ignat, tot ea semnând și compoziția piesei. Pentru producție, Ioana a colaborat cu Tudor Monroe, Edward Sanda, Gabriel Maga, Cornel Ursache și Romeo Dediu la producția track-ului. Frumoasa piesă pop-rock de dragoste vine însoțită și de un videoclip oficial, regizat de Kobzzon, care îi surprinde pe toți membrii trupei Holograf, alături de Ioana Ignat.

Holograf & Ioana Ignat – single nou

După 40 de ani de activitate muzicală, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze ADN-ul rock, ce o definește. Trupa mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului. Cele mai recente single-uri ale trupei se numesc „Cum bate inima ta” și „N-ai de ce să pleci”.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Artista a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

În 2017, Ioana Ignat lansează piesă „Doar pe a ta”, ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 54 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Connect-R – Shhh. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *