What's UP - Ruine, single nou, videoclip

What’s UP – Ruine, single nou, videoclip

La 8 ani de la „Taxi”, super hitul fredonat de toata tara, What’s UP revine cu partea a doua a povestii si lansează „Ruine”. O piesă despre dragostea si durerea ce raman atunci cand persoana iubita pleaca. Melodia beneficiaza de un videoclip disponibil in articol.

Pentru „Ruine”, artistul a colaborat din nou cu Marius Moga.  Producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale. Este compusă de What’s UP,  Ionuț Marius Vasilache, Marius Moga, Marian Chioșea, cu Mircea Pavîlcu la vioară. Piesa subliniază prin versuri felul în care te simți atunci când cel pe care îl iubești nu vrea să-ți mai fie alături, iar în sufletul tău rămân doar niște ruine bazate pe amintiri.

What’s UP – videoclip

Single-ul este însoțit de un videoclip cinematic, ce continuă călătoria muzicală începută în prima parte a poveștii. Artistul joacă rolul principal. Ne dezvăluie pas cu pas cum încearcă să evadeze din propria criză sentimentală, cuprins de amintiri pe străzile londoneze. Pentru a se potrivi cu stilul vestimentar londonez, What’s UP a ales și de această dată să apeleze la Adina Buzatu. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 10 ani.

„Povestea mea începea acum 11 ani alături de Marius Moga și de echipa Cat Music. Acum 10 ani debutam alături de Andra Măruță și visul devenea realitate, puștiul poet lansa primul hit din viața lui, „K la meteo”. Au trecut 10 ani frumoși cu bune, cu rele în care am lucrat la albumul meu de debut, un video-album filmat în cinci țări: România, Marea Britanie, Islanda, Spania și Dubai, compus în mare parte alături de mentorul meu, Marius Moga, dar și în alte studiouri de renume precum HaHaHa Production sau Golden Boy Society.

După o lungă așteptare a venit rândul piesei „Ruine”, single care duce povestea mai departe. Mă bucur mult pentru răbdarea de care am dat dovadă, azi pot să lansez o continuare a piesei „Taxi” cu un clip filmat acum cinci ani în Londra. Este importantă Londra pentru mine și pentru povestea albumului datorită taxiului londonez care este cu mine încă de acum 8 ani în clipul „Taxi”, iar în povestea narativă a video-albumui, în Londra ajungem la deznodământ”, povestește What’s UP.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre DJ Sava feat. Ruby – Maria. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *