Anamaria Petrisor & Emilian – Pentru a ta

0
Asculta live, Anamaria Petrisor feat. Emilian - Pentru a ta, single nou

Asculta live Anamaria Petrisor & Emilian – Pentru a ta, single nou

Anamaria Petrisor si Emilian colaboreaza pentru prima data si lanseaza „Pentru a ta”.  O piesa ce vorbeste despre o poveste de dragoste aflata la final. Melodia beneficiaza de un videoclip disponibil in articol.

Compus de cei doi artiști alături de Șerban Cazan, „Pentru a ta” este un single ce are la bază povestea unui cuplu care uită de ce cândva au ales să se iubească necondiționat iar acum fiecare moment îi consumă pentru că adevărul nu mai poate fi ignorat. Piesa este însoțită de un videoclip în care cei doi cântăreți sunt protagoniști. Anamaria Petrișor interpretează rolul femeii care înțelege că inima celui pe care îl iubea nu îi mai aparține, iar Emilian este cel care cândva a iubit-o, dar acum dragostea lui aparține altcuiva.

Anamaria Petrisor & Emilian – Pentru a ta

„De când am auzit prima oară piesa mi s-a părut foarte interesantă și m-am bucurat că Anamaria s-a gândit să o facem împreună. „Pentru a ta” e o poveste în care de data asta eu m-am transpus în personajul negativ, acel bărbat care nu a mai simțit acele sentimente de la început față de persoana de lângă el și a căutat fericirea în altă parte. Până la urmă am avut curaj să recunosc acest lucru în fața ei, forțând-o astfel să renunțe la fericirea ei pentru mine”, a spus Emilian.

„Este o piesă profundă și mă emoționez la fiecare vers, de fiecare dată când o ascult. Povestea transpune o relație de iubire ajunsă la final. Ea înțelege din comportamentul lui că inima acestuia nu îi mai aparține în totalitate, iar el recunoaște acest lucru. Sper să ajungă la inimile voastre și dacă vă regăsiți în ea, să vă ajute să vă vindecați sufletele. Sunt atât de fericită că pot să exprim atât de multe sentimente prin muzică”, a adăugat Anamaria.

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si aceasta colaborare. Citeste si despre Geo Da Silva & Samuel Kimko – Baila Baila Baila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *