Cocktail muzical cu Liana la Radio Click Romania, Cocktail muzical cu Liana, Liana la Radio Click Romania, Cocktail muzical, cocktail cu Liana, Liana Radio Click Romania, Liana la Radio Click,

Cocktail muzical cu Liana la Radio Click Romania

Ascultă live, în fiecare zi de Miercuri, de la ora 18:00 emisiunea Cocktail muzical cu Liana la Radio Click Romania.

Liana ne propune un Cocktail Muzical în fiecare zi de Miercuri de la ora 18,00 până la 20,00. Îți potolești setea de muzică bună ascultând muzica propusă aici de o voce suavă precum cea a Lianei. Muzica este aducătoare de fericire, începand de la muzica Retro la muzica nouă, trecând pe la balade rock, dance, pop și alte genuri muzicale. Liana incearcă sa permită muzicii sa pătrundă profund în sufletele voastre prin Cocktailurile ei muzicale.

Descoperă și celelalte emisiuni radio care merită să fie ascultate, de tine și de prietenii tăi, la Radio Click România. Emisiuni cum ar fi: „Neatza – la cafea cu prietenii”, ”Dialoguri muzicale”, ”Se întâmplă în România”, ”Atelierul de muzică”, ”Top Hot 40”, ”Tonomatul cu hituri” sau ”Momente romantice”. Pentru sesizări, sugestii și alte propuneri contactați-ne pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *