Amalia promovata de Radio Click Romania

Amalia promovata de Radio Click Romania, Amalia promovata de Radio Click, Radio Click Romania, Amalia Radio Click, Amalia la Radio Click Romania, Radio Click promoveaza pe Amalia, Amalia Paven, Amalia Paven la Radio Click Romania, Amalia Paven promovata de Radio Click Romania, promovata de Radio Click Romania,

Amalia promovata de Radio Click Romania

Descoperă și tu cea mai nouă artistă promovată de Radio Click in 2022. Crezi că merită Amalia să fie promovată de Radio Click Romania?

Despre Amalia

Aceasta are 12 ani, este elevă la Liceul de Arte Sabin Drăgoi din Arad. Aici studiază chitara clasica și pianul, iar de doi ani studiază canto în privat. Pe parcursul celor doi de canto a participat la mai multe concursuri, mai mult online în ultima perioadă și a câștigat mai multe premii I și de excelență.

Cea mai mare realizare este prima ei piesă care a fost lansată pe 1 Decembrie 2021. Versurile acestei melodii au fost scrise de Mihai Alexandru, iar linia melodică este o colaborare dintre Mihai Alexandru și Cosmin Lupan. Piesa se numește „Lumea mea” și este o descriere a personalității Amaliei. Deși în formatul trimis este scris „Prefer să zbor”, a fost o decizie de ultim moment de a schimba numele piesei. Despre Amalia, ar mai fi de spus că este o fire visătoare, blândă și care iubește muzica cu toată ființa ei.

Acesta este primul articol de promovare a Amaliei, însă sunt sigur că vom mai auzi multe despre ea. Noi ne oprim deocamdată aici, vă invităm sa vedeți mai jos videoclipul.

Spuneți-vă părerea despre micuța artistă pe pagina noastră de facebook. Citiți și  despre Katy Perry – When I’m Gone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *