Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Dragoste, va rog!

1
Asculta live, Cleopatra Stratan & Edward Sanda - Dragoste, va rog! single nou

Asculta live Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Dragoste, va rog! single nou

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, noul cuplu al muzicii romanesti, lanseaza „Dragoste, va rog!”, o piesa indemn pentru toti cei care iubesc, dar care uneori ajung sa isi franga inimile.

Deși au colaborat pentru prima oară pentru „Cozonac” în urmă cu doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu își imaginau că urmau să formeze unul dintre cele mai fresh și mai îndrăgite cupluri ale momentului. „Dragoste, vă rog, plătesc cu orice pot” sunt versurile ce scot în evidență faptul că o viață fără iubire este o viață pustie și cu riscul de a avea inima făcută bucăți din nou, iubirea merită orice risc.

Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Dragoste, va rog!

„Piesa „Dragoste, vă rog!” are în esență tema despărțirii, însă noi o vedem mai pozitivă, ca fiind despre un cuplu care nu se poate întâlni, așa cum eram noi în perioada autoizolării când am fost cinci luni la distanță. Starea determinată de această perioadă vine de la versul: „Te văd aici, dar nu ești lângă mine”, versul în care ne-am tot regăsit. Cu toții avem nevoie de dragoste, în orice formă și cu atât mai mult cu toții o merităm. Acesta este mesajul piesei și ne dorim foarte mult să ajungă la voi. Videoclipul a fost filmat și regizat de Roman Burlaca, l-am filmat la Chișinău și a fost primul proiect început după carantină”, a spus Cleopatra.

Edward Sanda a adăugat: „Am scris „Dragoste, vă rog!” împreună cu Irina Cupco și deși inițial gândisem piesa ca fiind una tristă, prinzând contur, mi-am dat seama că îmi doream să o cânt alături de Cleo pentru că reflectă exact ceea ce am trăit noi în perioada izolării, când nu ne puteam vedea. «Te văd aici, dar nu ești lângă mine» este versul reprezentativ care dezvăluie exact ce am simțit atunci și chiar și acum: dorul apăsător”.

În urmă cu mai puțin de o lună, Cleopatra a colaborat cu Ilinca pentru „Vara asta (pe TikTok)”, single ce face parte dintr-un proiect retro inspirat din hit-urile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy. Piese de succes lansate de artistă precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Chocolata”, „Eu m-am pierdut” și „La ușa mea” au adunat împreună peste 80 de milioane de vizualizări.

Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese de succes precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, „În palma ta” (alături de Ioana Ignat), „Vintage” (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu trei luni, artistul a colaborat cu Arando Marquez pentru „În Tandem”, o piesă pasională de dragoste.

Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Dragoste, va rog!
Versurile piesei

Te aud in piese de la radio
Parca toate sunt scrise despre tine
Conduc înainte ajung in trecut
Te văd aici dar nu ești lângă mine

Oare îți mai amintești când m-ai uitat
Pe culmile iubirii
Și fără sa vreau eu am parcat
Pe strada amintirii

Ajung singur la masa in dor înecat
Chiar in locul nostru preferat
Draga tristete , nu te-am invitat

Dragoste va rog
Plătesc cu orice pot
Dacă n-ai iubire nu poți spune ca ai tot

Dragoste va rog
Plătesc oricât ar fi
Eu fără iubire pentru ce as mai traii

Ca intr-un film fără sfârșit
Ma simt singur intr-o sala plină
Tu ai jucat scenariu nepotrivit
Când eu credeam ca tu ești eroina

Oare îți mai amintești când îmi spuneai
Ca iubirea nu o sa plece
Dar trenul asta întârziat prin gara noastră astăzi nu mai trece

Ajung singur la masa in dor înecat
Chiar in locul nostru preferat
Draga tristețe nu te-am invitat

1 thought on “Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Dragoste, va rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *