Emilian feat. Dorian Popa – Lautare

0
Asculta live, Emilian feat. Dorian Popa - Lautare, single nou

Asculta live Emilian feat. Dorian Popa – Lautare, single nou

Emilian si Dorian Popa au colaborat pentru a da tonul trendului de toamna cu noua piesa, „Lautare”. Melodia beneficiaza de un videoclip pe care te invitam sa-l urmaresti în articol.

De la play, până la final, ritmul piesei nu o să te lase să stai jos. Povestea versurilor o să te prindă și refrenul o să-l cânți fără să vrei: „Haide, mai toarnă lăutare, mai toarnă lacrimi în pahare”. O producție HaHaHa Production, Cat Music și MediaPro Music, „Lăutare” este compusă de Emilian, Roland Kiss, Șerban Cazan, Jean Gavrilă și Ana Maria Stancu. Videoclipul melodiei a fost regizat de Cezara Pop și îi prezintă pe cei doi cântăreți alături de două domnișoare atrăgătoare.

Emilian feat. Dorian Popa – Lautare

„Mereu l-am apreciat pe Emilian și proiectele în care s-a implicat, iar colaborarea cu el, Șerban Cazan și echipa a fost pe un vibe super fresh”, a spus Dorian Popa.

Ritmul dansant al piesei și povestea versurilor au fost comentate și de Emilian: „Unele momente de tristețe vrei doar să le uiți și nimic nu te face să uiți mai repede decât starea de bine.”

Emilian este artist HaHaHa Production, a lansat în ultimul an mai multe piese care au avut succes mare în online, pe platformele digitale și la radourile din România. A cântat în deschiderea unora dintre concertele susținute de Smiley în cadrul turneului național „@Smiley_Omul” din 2019. Emilian are 25 de ani, face muzica de la 5 ani și a participat la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii” și „Nu poți să mă uiți” (alături de AMNA). Dorian Popa are peste un milion de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul celor mai populare clipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *