Christian Eberhard & Otilia & Caitlyn – Criminal

2
Asculta live, Christian Eberhard x Otilia x Caitlyn - Criminal, single nou

Christian Eberhard & Otilia & Caitlyn – Criminal, single nou

Asculta live Christian Eberhard colaboreaza cu Otilia si Caitlyn pentru piesa “Criminal”. Este un mix interesant, care evidentiaza cat de mult te poate costa o greseala in dragoste.  Mai ales cand iubirea este una sincera.

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, așadar vibe-urile fresh, tropicale, nu au cum să lipsească din piesele apărute în ultima perioadă. Legătura strânsă de iubire este invocată pe tot parcursul piesei – Dime dime dime que hacer hoy/ Enciérrame en tu corazón/ No tengo control sin ti?. Nimic nu este mai puternic decât un angajament de dragoste, în care suspansul și riscul nu lipsesc nicio clipă, ridicând sentimentele la apogeu – Si amarte esta mal entonces hoy quiero ser un criminal (Dacă e rău să te iubesc, atunci vreau să fiu “criminal”).

Christian Eberhard & Otilia & Caitlyn – Criminal

“Criminal” este doar una dintre multele surprize pe care le am pregătite pentru următoarea perioadă. Mi-a plăcut să colaborez cu Otilia si Caitlyn, iar faptul că fiecare dintre noi crede foarte mult în această piesă cu siguranță a ajutat. Sper ca piesa să intre în cât mai multe dintre playlist-urile voastre și să fie ținută cât mai mult pe repeat, spune Eberhard.

Dragoste de la Prima Audiție! Prima dată când mi-a fost prezentată piesa, era cântată doar de Caitlyn. Dar mi-a plăcut atât de mult încât am simțit că versurile mi se potrivesc atât de bine pe voce încât am zis că trebuie să fiu și eu neapărat pe piesă. Și așa a și rămas! Sper că această colaborare să fie pe placul fanilor și să îi surprindem cât mai plăcut, adaugă Otilia.

“Criminal” vine cu un vibe fresh, neexploatat în România și cred că avem nevoie de asta. După o pauză de un an mă bucur să revin cu o piesă în spaniolă alături de Otilia. Enjoy!, continuă Caitlyn.

Christian Eberhard & Otilia & Caitlyn – Criminal

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si colaborare. Citeste si despre Body & Soul – Fetele din Romania.

2 thoughts on “Christian Eberhard & Otilia & Caitlyn – Criminal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *