Body & Soul – Fetele din Romania

1
Body & Soul - Fetele din Romania, Radio Click Romania, Body & Soul, Fetele din Romania, Radio Click, Body and Soul

Body & Soul – Fetele din Romania, single nou Radio Click Romania

Ascultă online cel mai nou single lansat de Body & Soul. Vezi videoclipul sexy pentru melodia Body & Soul – Fetele din Romania.

Despre Body & Soul

Body&Soul este o formație de muzică românească din anii ’90. Printre videoclipurile intens difuzate ale trupei se numără: Superfemei, Băieții știu ce vor, Chiar dacă vei pleca, Ne-au topit căldurile etc.

Trupa Body&Soul a luat naștere în anul 1993, iar membrii formatiei: George, Laurențiu, Florin, Lucian și Bogdan au debutat ca dansatori, înființând o trupa de dans. În următorii trei ani au participat la diferite turnee naționale alături de vedete autohtone.

În 1996, compozitorul Mihai Alexandru este cel care a descoperit că băieții au și calități vocale. I-a încurajat să înființeze și o trupă de muzică dance, cu același nume.

Între timp, Lucian, unul dintre membrii trupei, s-a hotărât să își părăsească colegii. Astfel, Body&Soul rămâne cu patru membri:  George, Laurențiu, Florin și Bogdan.

În vara anului 1997, Body&Soul debuteaza oficial pe scena muzicală românească. Au luat parte la Festivalul de la Mamaia unde au primit premiul de „Originalitate” la secțiunea Interpretare.

Zvonurile despre un nou single Body & Soul se confirmă! Au trecut 20 de ani de la lansarea super hitului „Super femei”. Băieții, fani cu legitimație ai frumuseților patriei, blonde, brune, sau roșcate, revin cu un nou single: „Fetele din Romania”! Înconjurați ca de obicei de fete frumoase, Body & Soul lansează videoclipul piese „Fetele din Romania” pe canalul oficial al formației.

Videoclipul a fost filmat pe litoralul românesc. Filmarea s-a desfășurat pe parcursul a două zile, în portul Mangalia și pe plaja de la 1 Mai. Adică așa cum a fost creat și videoclipul piesei „Super femei” în anul 2000.

Ce părere ai despre cea mai nouă melodie, să fie oare „Super femei 2”?

Dacă ți-au plăcut melodia și acest articol, da un share pe facebook. Citeste si despre Mandinga – No Tengo Dinero.

1 thought on “Body & Soul – Fetele din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *