Celine Dion - Love Again, depre Celine Dion, Celine Dion, Love Again, playlist Radio Click Romanisa,

Celine Dion – Love Again

Asculta aici Celine Dion – Love Again si daca-ti place voteaz-o pentru a putea face parte din playlist Radio Click Romania.

Celine Dion a lansat o nouă melodie și noi nu aveam cum să nu o propunem ascultătorilor noștri fideli. Melodia este lansată împreună cu un videoclip pe măsură, care a reușit să facă multe vizualizări în scurt timp. „Love Again” este extrasă de pe coloana sonoră a peliculei cu același nume și se bucură de un real succes. Artista va juca în film alături de Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan.

Despre Celine Dion

Celine Dion este o cântăreață și actriță canadiană născută pe 30 martie 1968 în Charlemagne, Quebec, Canada. Ea este considerată una dintre cele mai de succes și influente cântărețe din toate timpurile, cu o carieră muzicală de peste 30 de ani.

Dion a început să cânte la vârsta de 12 ani și a lansat primul ei album, „La Voix du Bon Dieu”, la vârsta de 13 ani. Ea a continuat să lanseze o serie de albume de studio, incluzând „Incognito” și „Dion chante Plamondon”, care au avut un succes moderat în Quebec.

Unul dintre cele mai cunoscute hit-uri ale Celinei Dion este „My Heart Will Go On”, tema muzicală a filmului „Titanic”. „The Power of Love”, „Because You Loved Me”, „It’s All Coming Back to Me Now” și „All By Myself” sunt alte melodii super difuzate și la noi.

Ea a primit numeroase premii și recunoașteri pentru contribuția sa în muzică, inclusiv 5 premii Grammy și o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Vizionează clipul melodiei ”Love Again” mai jos.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă un like și o distribuire pe facebook. Te invit să citești și un articol despre Denisa Avram – Din Cauza Ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *