Sandra N & Edward Sanda – Cum ar fi

0
Sandra N & Edward Sanda - Cum ar fi, despre Sandra N, despre Edward Sanda, Sandra N, Edward Sanda, Cum ar fi,

Sandra N & Edward Sanda – Cum ar fi

Asculta aici Sandra N & Edward Sanda – Cum ar fi, in categoria muzica noua de dragoste si voteaz-o sa intre in playlist Radio Click Romania.

Edward Sanda și Sandra N lansează o minunată melodie, despre dragostea care cuprinde tot corpul și despre golul lăsat de absența acesteia. Melodia este compusă de Edward Sanda și AMNA. Noi credem că va intra ușor la inima ascultătorilor. „Cum ar fi” este un single dedicat celor despărțiți, celor care nu apucă să-și vadă împlinită dragostea.

Despre Sandra N

Artista a reprezentat România la numeroase festivaluri de muzică din Turcia și Italia și a ajuns rapid în inimile oamenilor cu piese precum „Mă dor ochii, mă dor”, „Liar”, „Amor Gitana” și „Chameleon”. A avut colaborări atât cu artișsti cunoscuti cât și artiști mai puțin cunoscuți.

Despre Edward Sanda

De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble și alții. Împreună cu Cleopatra Stratan a lansat „Dragoste, vă rog”, dar și „Vremea de iubit”. Aceste piese s-au bucurat de un real succes.

Dacă ți-a plăcut acest articol, îți propun spre citire și articolul despre Celine Dion – Love Again. Dacă îți place muzica noastră, abonează-te aici sau pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *