Denisa Avram - Din Cauza Ta, Denisa Avram, Din Cauza Ta,

Denisa Avram – Din Cauza Ta

Asculta live Denisa Avram – Din Cauza Ta la Radio Click Romania si daca-ti place voteaz-o pentru a o include in playlistul nostru.

Denisa Avram este cunoscută pentru participarea la emisiunea concurs X Factor. Are 19 ani, a luat primul contact cu muzica în clasa a 7-a, când tatăl său a dus-o la lecții de canto. De versurile acestei melodii s-a ocupat chiar Denisa Avram, iar de producția muzicală Dael Damsa.

„Din cauza ta” este o piesă pop cu influențe reggae și dancehall, care a prins foarte bine în rândul publicului tânăr. Melodia va deveni sigur un hit și va fi difuzată intens la posturile de radio și TV din România. Videoclipul oficial al piesei îl puteți vedea mai jos și a adunat deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Denisa Avram a mai lansat și alte melodii, cum ar fi „Abu Dhabi”, „Început de sfârșit” și altele. Denisa s-a ambiționat să studieze și teatru pentru a o ajuta să aibă prezență scenică și să scape de emoții.

Dacă ți-au plăcut articolul și cântecul, nu uita să dai un like și o distribuire pe facebook. Citește și despre Roxen – Cenusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *