Asculta online, BoyFlow - El Tren, single nou, 2021

Asculta online BoyFlow – El Tren, single nou

Asculta online BoyFlow – El Tren, single nou. BoyFlow este cel mai nou artist ce s-a alaturat familiei Cat Music Spain, ce promite. Artistul  sarbatoreste acest moment cu „El Tren”, o piesa despre iubire, durere si puterea de a merge mai departe.

Piesa „El Tren” este compusă de către BoyFlow alături de Starchill. Un single în care artistul cântă despre ce înseamnă despărțirea de persoana iubită și durerea ce rămâne în urmă. Mai canta  și despre puterea de a merge mai departe și de a lăsa o altă iubire să își facă loc în viața sa. Deși greșelile sunt inevitabile, timpul nu stă în loc, iar iubirile pot dispărea la fel de ușor precum apar.

BoyFlow – El Tren

 

„Piesa și videoclipul „El Tren” sunt inspirate dintr-o poveste reală, a unui cuplu care a ajuns într-o relație toxică. Prin această piesă am vrut să evidențiez că sentimentul de iubire trebuie să fie unul foarte puternic pentru a putea depăși orice obstacol. Atunci când iubirea nu îți este împărtășită, trebuie să mergi mai departe și să acorzi o altă șansă altcuiva. Această piesă are la bază o experiență pe care am trăit-o și pe care acum aleg să o povestesc în versuri.

Atunci când totul se încheie, este foarte greu să treci peste durerea cauzată și ai două posibilități.  Alegi să trăiești în dezamăgire sau îți aduni toate forțele și mergi mai departe. Eu am ales să fiu puternic și deși am iubit foarte mult, viața merge înainte, asemenea unui tren. Cu siguranță va exista acea persoană potrivită care te iubește la fel de mult precum o iubești și tu. Dar înainte de toate, trebuie să înveți să te iubești, iar atunci când cineva îți va spune că te iubește și de fapt te rănește, vei știi ce trebuie să faci”, povestește artistul.

Despre BoyFlow

Cântăreț, pianist, compozitor și producător, BoyFlow este un artist foarte talentat care își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. Printre piesele sale de succes se numără „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra”, single-uri ce au fost ascultate în toată Spania și America Latină.

BoyFlow – El Tren

Spune parerea ta despre aceasta piesa si despre artist, pe pagina noastra de facebook sau pe chat mobil online. Citeste si despre Nalani – Toxic, un remake fresh al celebrei melodii lansate cu 11 ani in urma de Britney Spears, transformata intr-un hit al anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *