Asculta online, Nalani - Toxic, single nou

Asculta online Nalani – Toxic, single nou

Nalani a lansat piesa, „Toxic”. Un remake fresh al celebrei melodii lansate cu 11 ani in urma de Britney Spears. Piesa care a facut furori in intreaga lume. Nalani aduce o varianta care imbina perfect ritmul consacrat al piesei cu vocea ei plina de sensibilitate si senzualitate,  ce da profunzime si transforma piesa „Toxic” intr-un hit al anului 2021.

Nalani a știut dintotdeauna că își dorește să încânte oamenii cu vocea ei.  De curând s-a alăturat echipei Global Records pentru a-și duce visul mai departe.

„Cred în mine, mai cred și în omul potrivit la momentul potrivit, dar și în noroc. Am avut perioade în care simțeam că nimic nu funcționează, că stau pe loc. Am avut parte și de respingeri, însă m-au ambiționat să muncesc mai mult, să-mi doresc mai mult de la mine. A trebuit doar să am răbdare și să cred în faptul că ceva o să se întâmple mai devreme sau mai târziu. Mi-am continuat visul, am crezut în el, iar acum sunt fericită că lansez prima mea piesă. Piesa care cred că mi se potrivește foarte tare”, spune Nalani.

Nalani – Toxic

Chiar dacă a fost primul clip filmat de Nalani și a avut emoții pentru prima sa experiență de acest gen, artista s-a descurcat extraordinar, iar rezultatul demonstrează acest lucru.

„Am avut emoții, nu știam la ce să mă aștept, dar am luat lucrurile pas cu pas, am înțeles foarte bine conceptul și ne-am apucat de treabă. Chiar dacă am filmat o zi întreagă și am făcut mai multe schimbări de ținute și make-up, nu a fost o zi obositoare, din contră. A fost o zi care m-a împlinit. În final, totul a decurs natural, iar asta s-a întâmplat pentru că am avut alături o echipă minunată. Sunt extrem de fericită de rezultat și sper să fiți și voi la fel”, a declarat Nalani.

Clipul a fost regizat de Șerban Racovițeanu, director de imagine a fost Paul Tatcu, iar producția este semnată de Cristian Puchiu.

Despre Nalani

Nalani este o artistă tânără, la început de drum, pasionată de psihologie, cu foarte mult potențial în muzică și dorință de a inspira oamenii și de a ajunge mai aproape de ei prin intermediul pieselor pe care le va lansa. Cu toate că este o persoană introvertită, face mereu ceea ce simte și îi place să petreacă timp doar cu ea, nu ar putea să stea departe de familie, de prietenii ei și de persoanele care o îndrumă și o sprijină în tot ceea ce face.

Nalani – Toxic

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chat kiwi Radioclick. Citeste si depre Smokie – What can i do.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *