Karol G, Anuel AA, J. Balvin – Location

0
Asculta live, Karol G, Anuel AA, J. Balvin - Location, single nou

Karol G, Anuel AA, J. Balvin – Location, single nou

Asculta live Karol G, Anuel AA, J. Balvin – Location, single nou. Karol G isi invita fanii sa sarbatoreasca noul ei single, “Location”. Superstarul Karol G colaboreaza cu  Anuel AA si J Balvin pentru piesa “Location”. Anuel AA si J Balvin sunt  doua dintre cele mai proeminente figuri din muzica latina.

Muzica lui Karol G lasa o amprenta de neegalat asupra culturii pop hispanice. Mesajele sale nu pledează doar pentru diversitate și incluziune, ci depasesc granitele fizice si barierele lingvistice, afirmandu-si locul ca artista no. 1 in industria muzicala latino.

„Îmi place să le ofer fanilor o experiență unică cu fiecare lansare, atât muzical, cât și vizual. „Location” este o melodie specială pentru mine, deoarece am reușit să colaborez cu artiști pe care îi admir.  Am reușit să fuzionăm influențele reggaeton / hip-hop / country într-o melodie și un videoclip uimitor, plin de vibrații, de energie și rodeo!!!“, declara Karol G.

Karol G, Anuel AA, J. Balvin – Location

Cu versuri atât în limba engleză, cât și în spaniolă, Karol G își folosește muzica pentru a transmite un mesaj de sărbătoare și apreciere pentru fiecare dintre noi.  Single-ul „Location” a fost produs de renumitul producător Ovy On The Drums, și prezintă sound-uri noi, combinând ritmurile reggaetonului și hip-hop-ului cu influențe country. Videoclipul melodiei a fost regizat de Colin Tilley.  Colin  reușește să recreeze impecabil o petrecere incredibilă, plină de energie și o atmosferă în stil rodeo, amplasată într-un deșert.

„Location” este prima colaborare a lui Karol G după lansarea hiturilor sale „Ay DiOs Mío!” și „Bichota”.  Piese  care au ajuns în topurile din întreaga lume. Recent, piesa „Bichota” a fost pe primul loc în „Top Global Songs and Videos” de pe YouTube. #1 în „Latin Airplay”, de la Billboard și #2 în „Global Top 200″, de la Spotify. Piesa a ajuns la peste 1,6 miliarde de ascultări pe platformele digitale și peste 540 de milioane de vizualizări la videoclipul său, în șase luni de la lansare. În plus, a primit certificarea de 8 ori discul de Platina de la RIAA.

Adunând peste 80 de milioane de followers pe rețelele de socializare, Karol G a cucerit lumea cu muzică ei, depășind 21,5 miliarde de stream-uri pe platformele digitale. În același mod, cântăreața se află în Top 50 cei mai ascultați artiști din lume, de la Spotify, cu peste 33,7 milioane de ascultători lunar, plasând-o printre cele mai influente artiste din lume.

Karol G, Anuel AA, J. Balvin – Location

Spune ce crezi despre aceasta colaborare pe pagina noastra de facebook sau pe chat gratis online. Citeste si depre BoyFlow – El Tren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *