Paula Seling – Vals (Dulcea si tandra mea fiara)

1
Asculta live, Paula Seling - Vals (Dulcea si tandra mea fiara), single nou

Paula Seling – Vals (Dulcea si tandra mea fiara), single nou

Asculta live Paula Seling – Vals (Dulcea si tandra mea fiara). Paula Selinga a lansat „Vals (Dulcea si tandra mea fiara)”. Artista a lansat o varianta emotionanta a ”Valsului” din filmul „Dulcea si tandra mea fiara”. Piesa a maestrului Eugen Doga, intrata in Patrimoniul Unesco drept Valsul secolului XX.

Paula Seling a filmat un videoclip de poveste la Palatul Culturii din Iasi. Piesa interpretata se numeste ”Vals” si este compozitia lui Eugen Doga, pe versurile lui Vica Demici. Aceasta este prima colaborare pe care Paula Seling și Eugen Doga o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Vals” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. De-a lungul carierei muzicale, Paula a lansat 16 albume.  A cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea. A derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Paula Seling – Vals (Dulcea si tandra mea fiara)

„Bună dimineața. Nu-i așa ca va doriți ca săptămâna să înceapă frumos și să o țină tot așa?
Iașiul, orașul marilor iubiri, al marilor idei și al celor șapte coline ne-a inspirat, pe mine și echipa mea, să realizăm un nou videoclip.

Am filmat la Palatului Culturii din Iași și în sala de lectură a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”( votată cea mai frumoasa biblioteca din lume).

Ne-am dorit ca, prin videoclipul nostru, să scoatem în evidență aceste locuri de o frumusețe extraordinară și să-i facem, pe cei ce nu au mai vizitat „dulcele târg al Ieșilor”, să își propună asta, pe viitor.

Sunt tare încântată de felul în care a ieșit, iar alăturarea unui cântec capodoperă, considerat valsul secolului trecut și intrat în Patrimoniul UNESCO, unor imagini atât de frumoase, cu încărcătură istorică, a creat o adevărată magie”, a declarat Paula Seling.

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre artista. Citeste si despre Taxi feat. Delia – Atat de trist.

1 thought on “Paula Seling – Vals (Dulcea si tandra mea fiara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *