VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click Romania

VUNK feat. Keed - Du-ma mai departe, VUNK, Keed, Du-ma mai departe, despre keed,

Single nou, VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click România

VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click România – Ascultă cea mai nouă melodie semnată de cei doi artiști și cere-o dedicatie pentru cei dragi.

Despre ”Du-mă mai departe”

Abia a început un nou an și iată și o melodie nouă lansată de cei de la Vunk în colaborare cu Keed. Melodia se numește „Du-mă mai departe” și începând de azi o poți asculta la Radio Click România. Muzica este realizată de Cornel Ilie si Gabriel Maga, iar de versuri s-au ocupat Cornel Ilie si Keed. Cea mai nouă melodie lansată de Vunk si Keed are și un clip, care a fost regizat de Mihai Sighinas. Urmărește VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click România.

Aceasta este prima colaborare pe care Vunk și Keed o au împreună și, ținând seama de calitatea ei, sperăm ca nu este ultima. “Du-mă Mai Departe” pare a fi o colaborare foarte reușită a celor doi artiști. Ar fi o adevărată bucurie să mai auzim single-uri asemănătoare de la ei și pe viitor.

Despre Keed

Ioniță Bogdan David este născut pe 27 septembrie 1988 și este un rapper român din Călărași.

Artistul este un cântăreț și compozitor ce s-a facut remarcat în muzica hip-hop/rap românească actuală cu piesa “Iarba & Cox”. Melodia a fost publicată acum 3 ani şi a înregistrat până în prezent peste 14 milioane de vizualizări.

Keed are deja la activ mai multe colaborări cu mai mulți artiști renumiți, precum Adda ”(Liniștea”), Amna (”Ce rămâne de făcut”), Matteo (”Dar-ar naiba…”), Karie (”Radio”), Ares (”LOVV”) și alții …

Te invit să citești și despre Bibi & Antonio Pican – Pielea ta sau să porți discuții online cu sute de alți români din toate părțile lumii. Despre VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click România poți să-ți spui părerea pe pagina noastră de facebook.  Tot atât de bine poți să ne propui chiar tu o altă melodie.

3 thoughts on “VUNK feat. Keed – ”Du-mă mai departe” | Radio Click Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *