Becky G & Ozuna - No Drama, single nou si videoclip, Becky G - No Drama, single nou, videoclip, Becky G, Ozuna, No Drama,

Becky G & Ozuna – No Drama, single nou si videoclip

Vino să vezi cel mai incendiar videoclip lansat de Becky G & Ozuna – No Drama. Ascultă online și cere-o preferința la Radio Click Romania.

Becky G a lansat o melodie nouă, în colaborare cu Ozuna. Se numește No drama și va asigur, că în scurt timp va răsuna in radiourile noastre, fie ele online sau fm.

Piesa a fost lansată pe 30 octombrie. Este scrisă de Becky G și Ozuna împreună cu alți artiști, fiind produsă de Hydro impreună cu Elof Loelv. „No drama” este noua colaborare dintre Becky G și Ozuna fiind o melodie care ne invită la dans. Clipul video oficial regizat de Mike Ho este un videoclip plin de culoare. Cu acest videoclip cei doi tineri idoli ai muzicii latine, cu vocile lor moi și ritmurile urbane incitante, îi vor face pe oameni să danseze și să cânte.

 

Te invit sa citești și alte articole, cum ar fi: Lora – O ranăAmna – Bine cu mine sau Iuliana Beregoi – Cum sună liniștea. Te aștept și pe pagina noastră de facebook.

1 thought on “Becky G & Ozuna – No Drama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *