LORA – O rana

Asculta online, LORA - O rana, single nou

Asculta online LORA – O rana, single nou

LORA a lansat „O rana”, piesa ce vorbeste despre vindecarea dupa o iubire pierduta. Melodia beneficiaza de un videoclip filmat in Bali, acolo unde artista a petrecut mai bine de 4 luni. Te invitam sa-l urmaresti in articol.

Melodia „O rană” este produsă în studioul Nomad Music și a fost compusă de LORA, alături de Diana Sturza, Cătălin Tamazlicaru, Dediu Razvan, Alex Antonescu și Petre Cătălin. Videoclipul piesei a fost filmat în exotica insulă Bali și a fost realizat după un scenariu scris de LORA, de o echipă adunată special de artistă și formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia.

LORA – O rana

„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. <<O rană>> va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat LORA.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri în doi”, „Cinci”, „Până în rai” sau „Soare negru”. În 2018, LORA a lansat „Dor sa te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent aproape 80 de milioane de vizionari pe YouTube.

Anul trecut, artista ne-a prezentat cel mai nou album – „Despre demoni si iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca „Rămas bun” sau „Cinci”, până la piese noi ca „Te rog” sau „Îmi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, „Fii tu fată” și „E nebună românca”. La începutul anului 2020, înainte de a călători în Bali, LORA a lansat single-ul „Sentimentul”.

LORA – O rana

Versuri

Inchide usa, vino aproape
Nu e nevoie sa-mi vorbesti, stiu despre toate
Nu-ti ascunde fata, uita-te la mine
Cum am stat pana dimineata si te-am asteptat pe tine

Ai calculat mereu cine a iubit mai mult
Mi-ai judecat toate greselile din trecut
Si acum, acum dai pe mine ca te-ai dus cu altcineva
Ca te-ai trezit in brate straine dar

Esti o rana pe inima mea
Esti o rana ce n-o pot uita
Timpul ma va vindeca
De iubirea ta

Esti o rana pe inima mea
Esti o rana ce nu pot uita
Dupa ploi vin zile noi
Dar nu mai suntem doi

Mi-ai spus odata, tine-te bine
Iubire ca a mea nu mai gasesti la nimeni
Si-am fugit atunci dar cat sa fug de mine
Cand mi-as da si sufletul pentru cineva ca tine

Ai calculat mereu cine a iubit mai mult
Mi-ai judecat toate greselile din trecut
Si acum, acum dai vina pe soarta
Si cu zambetul senin spui, fata, karma nu te iarta

Esti o rana pe inima mea
Esti o rana ce n-o pot uita
Timpul ma va vindeca
De iubirea ta

Esti o rana pe inima mea
Esti o rana ce nu pot uita
Dupa ploi vin zile noi
Dar nu mai suntem doi

1 thought on “LORA – O rana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.