Guz - Momâie, melodie nouă, videoclip, Radio Click Români despre Guz, despre momâie, guz momaie, versuri guz momaie, versuri momaie - guz

Guz – Momâie, melodie nouă si videoclip

Ascultă online Guz – Momâie, melodie nouă si videoclip. Cere dedicație la Radio Click România cea mai nouă melodie lansată de Guz.

Despre Guz. Ivan Guzu este un muzician de peste Prut care pare să fie pe placul  publicului din România. Pe lângă muzică artistul este, de aproape șase ani, actor la Teatrul de Revistă ”Ginta Latină” din Chișinău. Melodia sa ”Prefer” are deja aproape nouă milioane de vizualizări pe Youtube. Totul a început în orășelul natal Leova, pemalul stâng al Prutului, chiar la hotare. A făcut școala muzicală la acordeon, după carea plecat la Ştefan Neaga, Colegiul de Muzică. Aici a abosolvit dirijat coral şi cantoacademic, după care a intrat la Conservator, tot la dirijat coral, dar după o perioadă l-aabandonat.Deși nu a trecut foarte mult timp de la ultima piesă lansată, începutul lunii octombriecând a lansat videoclipul pentru „Ploaia”, Guz lanseaza un alt clip. Pe data de 30octombrie Guz a lansat videoclipul pentru melodia ”Momâie”. Deși nu este o melodienouă, credem ca va intra rapid în sufletele ascultătorilor noștri. Pe lângă faptul că textulși melodia ne-au cucerit instantaneu și ne induc O STARE, ne bucurăm să ledescoperim în imagini pe soția artistului, Ecaterina, pe care am văzut-o pentru primadată în piesa „Buburuza”, dar și pe fetițele lor, gemenele Sofia și Alisa. Textul și muzicaîi aparțin lui Guz, iar de videoclip s-au ocupat Guz și Vasile Binzari.

Versuri Momâie

Nu mai rezist, în panică e… capul.
Un sunet acut, ce mă tot dă… dracul.
Irită, lovind insistent…
Auzi, am să te rog, atent…

Tu ne având răspuns la-ntrebări… Nu!
Totuși insiști ceva să îmi ceri… Tu!
Ceva mult, da’ nimic nu-mi oferi în loc.
Iartă-mă, dar, te rog…

Uuu! Să-mi dai în scris
Acum! Tot ce îmi oferi, tu…
Am să te rog, “scrie”
Ce îmi oferi tu în loc.
(2x)

Ai uitat că secrete-ntre noi nu-s.
Și că împărțim totul la doi, nu-i exclus.
În zilele-nsorite sau ploi…
Spuneai mereu -“rămânem în doi”.

Și nu contează e roșu sau alb. Da?
Finalul oricum va fi în pat. Nu e așa?…
Puțin amețit sau mai beat…
Oricum de vrei ceva, îți fac tot.

Ai comportament, te crezi în filme… Tu.
Mizai pe răbdare, n-aveai rușine… Nu.
Lași ca o felină urme-n mine…
Stai, ca tine am cunoscut,
Dar inima nu ține mult… (2x)

Citește și despre Mandinga & Nosfe – Macho Man, Becky G & Ozuna – No drama sau Cătălina – Pe foi. Poți să-ți spui părerea pe facebook despre acest videoclip.

1 thought on “Guz – Momâie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *